Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-468

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
3AMOCERW-SC
Out Of stock
Descriere
In fiecare domeniu economic cineva asigura leadership-ul. Si nu conduce neaparat cel mai puternic, nici poate cel mai inteligent, ci cel care se adapteaza cel mai rapid la schimbare. Si la noi, in sectoarele care produc, cei mai performanti sunt cei mai atenti la evolutii, cei care le iau in serios si le urmeaza. Ba chiar le si conduc. Nu este de mirare ca, atunci cand unui antreprenor proprietar de utilaje grele, atunci cand ii devine necesar un rulment butuc Dana Spicer 112-468 nu mai sta sa apeleze la prieteni sau la prima solutie de care se impiedica, ci se duce direct la tinta, adica comanda de la noi. ACN - oglinda stralucitoare a schimbarilor in bine.

Piata industriala e asa de selectiva incat de multe ori nici nu poti cuprinde cu gandul. Vei gasi foarte rar aici oameni care emit mii de idei pe zi, dar nu reusesc sa aplice macar una de prasila. Acestia, de fapt, desi spun multe nu fac mai nimic. Noi apreciem intotdeauna antreprenorii care au de multe ori o singura idee, dar o si duc pana la capat. Pentru ca o transforma din forma ei virtuala intr-un obiectiv concret, masurabil si realizabil. Ei duc lucrurile mai departe, cu ei mergi la sigur si doar in directia cea buna. Facem team imbatabil cu acestia in cursa pentru succes.

Rulment butuc Dana Spicer 112-468 este prietenul la care apelezi cand ai nevoie
O problema importanta cu care se confrunta rulmentii este ridicata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant, ajungand sa-i deterioreze suprafata si sa-i scurteze durata de viata. Inclusiv apa poate sa dauneze si sa aiba un impact negativ asupra durabilitatii. Se impun urmatoarele actiuni: evitarea acumularii de resturi, controale de rutina, descoperirea punctelor de scurgere.

De ce sa ai dubii cand poti avea doar certitudini?
Suntem cei care oferim oferim certitudini in marea de incertitudini a defectiunilor mecanice. Nu ne place sa lasam lucrurile neterminate si nu ne lasam clientii fara sa rezolvam problemele utilajelor lor. Te indemnam sa apelezi la echipa noastra de specialisti ca sa nu ramai in urma cu lucrarile in care esti angrenat. Te asiguram ca utilajul tau primeste de la noi din depozit piesa compatibila. Iar serviciul nostru de consultanta e gratuit! Nothing else matter!

Garantie
Daca esti hotarat sa achizitionezi acest rulment butuc Dana Spicer 112-468 pentru utilajul tau atunci, iata, iti mai oferim un motiv pentru a face asta. Componenta comandata beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele care vin din fabricatie. Vei gasi certificatul in colet.

Livrare
Nu vrem sa iti cream suspiciuni cu privire la timpul de asteptare al piesei comandate. De aceea, actionam cu maxima celeritate pentru a-ti trimite acest rulment oriunde in tara, in 24 de ore. Il platesti ramburs si poti verifica continutul from inside. Nu trebuie decat sa ne spui cum doresti sa intri in posesia comenzii, utilizand datele din contact.

Montaj
Daca nu vrei sa risti investitia pe care o faci intr-o piesa de schimb, sau ansamblu, sau vreun instrument de intretinere, te sfatuim sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate atunci cand efectuezi inlocuirea. Si te iti mai recomandam ceva - pentru a asigura noului reper un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea lui ulterioara, lubrifiaza-l pe saturate. Lubrifiant in minus exista, in plus niciodata.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura