Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-452

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
DOG38NEM-SC
Out Of stock
Descriere
Iti facem acum cunoscuta inca o piesa de schimb in care poti avea deplina incredere, construita sa dureze, gandita sa ajute la functionarea eficienta a utilajului tau pentru multa vreme. Un rulment butuc Dana Spicer 112-452 este exact ce iti trebuie. Este fabricat din oteluri durabile, menite sa reziste pe termen lung. Fara doar si poate, reprezinta o alegere excelenta pentru utiljul tau! A venit momentul sa profiti din plin de aceasta piesa de schimb premium pe care o primesti la un pret accesibil!

Deoarece stim cat de importanta este fiecare clipa pe santier si ca trebuie umpluta cu continut productiv si nu cu povesti despre business-ul industrial, pe rafturile depozitului nostru vei gasi piesele gata de montaj si gata sa intre in paine. Inca de la primul contact, colegii nostri din depozit vor trece la treaba. Aleg, culeg, impacheteaza si incarca in masina curierului. Pachetul va ajunge la adresa ta, oriunde ai nevoie in Romania, in maxim 24 de ore.

Rulment butuc Dana Spicer 112-452 este exact produsul de care aveai nevoie
Acest rulment se monteaza in pereche. De asemenea, este indicat ca, la reparatie, sa schimbi si simeringul care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandam intotdeauna montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita. Si de un mecanic care stie sa o foloseasca!

Calitate premium si la masina si la om!
Ai aflat deja ca avem contacte si cu echipe de mecanici de pe peste tot intinsul tarii. Sunt priceputi si dornici sa iti asigure serviciile lor ca sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba-ne despre cel mai apropiat de punctul tau de lucru. Apeleaza cu incredere la consultantii nostri care te vor pune in contact cu mecanicul si nu doar asta. Ei iti pot oferi recomandari competente si despre modelele de piese de schimb compatibile, despre metode de intretinere, despre piata in general. Iar serviciul nostru de consultanta este intotdeauna gratuit. Apeleaza cu toata increderea!

Garantie
De ce sa comanzi acest rulment butuc Dana Spicer 112-452 poate te intrebi. Raspunsul este simplu. Pentru ca ofera utilajului tau performanta crescuta si un plus de incredere! Vine cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru a scapa de orice grija legata de eventuale defectiuni din fabrica!

Livrare
Daca ai vreo intrebare intrebatoare despre modul si timpul in care efectuam livrarea, suna aici. Suntem siguri ca nu vei avea nicio piedica sa comanzi pe loc. Te asiguram ca acest reper va ajunge la tine in maximum 24 de ore! Simplu si rapid, cu o simpla comanda! Nu trebuie decat sa ne spui cum doresti sa facem expedierea, utilizand datele din contact.

Montaj
Recomandam fiecarui client si de fiecare data montarea corecta a componentelor destinate schimbului achizitionate de la noi. Nu trebuie sa apelezi la improvizatii, profesionistii cu care colaboram din toata tara te astepata sa le dai un telefon pentru a interveni si asigura montajul, chiar la locul de stationare al utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura