Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-451

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
DNPAMLER-SC
Out Of stock
Descriere
Specialistii nostri afirma cu tarie: utilajele tale nu merita sa leneveasca nefunctionale. Ele vor sa opereze, sa se rodeze in teren, sa produca, dar pentru asta au nevoie de piese de schimb de calitate ca sa inlocuiasca “mortaciunile” din sistem. Incepe reparatiile cu acest rulment butuc Dana Spicer 112-451 din oferta noastra actuala. Un produs de varf, construit cele mai bune si rezistente oteluri. Fiindca este un produs atat de bun si sustinut de un asemenea brand, poti fi sigur ca utilajul tau va beneficia de o componenta extraordinara din punct de vedere calitativ!

Cand defectiunile incep sa joace mijita prin intestinele utilajului tau, nu privi pasiv la cum isi fac de cap. Fie ca nu ai resursele financiare sau timpul necesar pentru remedierea lor, nu trebuie sa lasi lucrurile sa se agraveze. Noi iti punem la dispozitie o selectie variata de componente compatibile cu echipamentul tau, de calitate superioara multora de pe piata si la preturi cel putin comparabile. Astfel, alaturi de noi, vei resurse importante de bani si timp si sa iti poti desfasura activitatile eficient.

Rulment butuc Dana Spicer 112-451 este un produs de varf, gata sa se apuce de treaba
Acest rulment se monteaza in pereche. De asemenea, este indicat ca, la reparatie, sa schimbi si simeringul care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandam intotdeauna montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita. Si de un mecanic care stie sa o foloseasca!

Calitate premium si la masina si la om!
Ai aflat deja ca avem contacte si cu echipe de mecanici de pe peste tot intinsul tarii. Sunt priceputi si dornici sa iti asigure serviciile lor ca sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba-ne despre cel mai apropiat de punctul tau de lucru. Apeleaza cu incredere la consultantii nostri care te vor pune in contact cu mecanicul si nu doar asta. Ei iti pot oferi recomandari competente si despre modelele de piese de schimb compatibile, despre metode de intretinere, despre piata in general. Iar serviciul nostru de consultanta este intotdeauna gratuit. Apeleaza cu toata increderea!

Garantie
De ce sa comanzi acest rulment butuc Dana Spicer 112-451 poate te intrebi. Raspunsul este simplu. Pentru ca ofera utilajului tau performanta crescuta si un plus de incredere! Vine cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru a scapa de orice grija legata de eventuale defectiuni din fabrica!

Livrare
Daca ai vreo intrebare intrebatoare despre modul si timpul in care efectuam livrarea, suna aici. Suntem siguri ca nu vei avea nicio piedica sa comanzi pe loc. Te asiguram ca acest reper va ajunge la tine in maximum 24 de ore! Simplu si rapid, cu o simpla comanda! Nu trebuie decat sa ne spui cum doresti sa facem expedierea, utilizand datele din contact.

Montaj
Recomandam fiecarui client si de fiecare data montarea corecta a componentelor destinate schimbului achizitionate de la noi. Nu trebuie sa apelezi la improvizatii, profesionistii cu care colaboram din toata tara te astepata sa le dai un telefon pentru a interveni si asigura montajul, chiar la locul de stationare al utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura