Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
BXNAKOFL-SC
Out Of stock
Descriere
Cu acest rulment butuc Dana Spicer 112-450 aflat la noi in depozit, utilajul tau functioneaza ca in prima zi. Ia in calcul asta cand ai nevoie de produs si nu iti pierde vremea cautand noduri in papura care mai mult te incurca sau solutii random la “meseriasi” cu atelierul in garaj. Caci in traditia romaneasca vecinul nu te ajuta, dimpotriva. Cumpara, asadar, acest articol nou si fiabil de la noi si se va integra imediat in ansamblu. La noi vei gasi tot ceea ce ii trebuie utilajului tau, plus un loc de buna ziua.

Ne dorim sa fim pentru tine la fel de fiecare data. Sa fim o constanta, ca un numar prim. Scrie, asadar, pe agenda ta la capitolul singura optiune, datele noastre de contact si vei vedea ce inseamna performanta. Vrem ca sa evaluezi relatia cu noi drept un avantaj pe care il ai in raport cu competitorii tai. Sa fim lacatul solid care pune capacul cutiei Pandorei, atunci cand utilajul tau il ridica un pic si incep sa iasa toate defectiunile din lume. Noi stim ce trebuie facut atunci, avem solutia sa le inghesuim la loc. Rulmentul este la noi pe raft in depozit. Cere-l, il trimitem, inlocuiesti vechitura si mergem mai departe. Impreuna!

Rulment butuc Dana Spicer 112-450 se va integra imediat in sistem
Acest rulment se monteaza in pereche. De asemenea, este indicat ca, la reparatie, sa schimbi si simeringul care etanseaza butucul, odata cu inlocuirea rulmentilor, si sa verifici uleiul folosit in transmisia finala - sa aiba un indicativ corect si un nivel optim de umplere. Recomandam intotdeauna montarea in pereche a rulmentilor. Loviturile de ciocan vor deteriora rulmentii, asa ca vei avea nevoie de o presa mecanica pentru aducerea lor in pozitia dorita. Si de un mecanic care stie sa o foloseasca!

Calitate premium si la masina si la om!
Ai aflat deja ca avem contacte si cu echipe de mecanici de pe peste tot intinsul tarii. Sunt priceputi si dornici sa iti asigure serviciile lor ca sa ai un utilaj bine intretinut. Intreaba-ne despre cel mai apropiat de punctul tau de lucru. Apeleaza cu incredere la consultantii nostri care te vor pune in contact cu mecanicul si nu doar asta. Ei iti pot oferi recomandari competente si despre modelele de piese de schimb compatibile, despre metode de intretinere, despre piata in general. Iar serviciul nostru de consultanta este intotdeauna gratuit. Apeleaza cu toata increderea!

Garantie
De ce sa comanzi acest rulment butuc Dana Spicer 112-450 poate te intrebi. Raspunsul este simplu. Pentru ca ofera utilajului tau performanta crescuta si un plus de incredere! Vine cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru a scapa de orice grija legata de eventuale defectiuni din fabrica!

Livrare
Daca ai vreo intrebare intrebatoare despre modul si timpul in care efectuam livrarea, suna aici. Suntem siguri ca nu vei avea nicio piedica sa comanzi pe loc. Te asiguram ca acest reper va ajunge la tine in maximum 24 de ore! Simplu si rapid, cu o simpla comanda! Nu trebuie decat sa ne spui cum doresti sa facem expedierea, utilizand datele din contact.

Montaj
Recomandam fiecarui client si de fiecare data montarea corecta a componentelor destinate schimbului achizitionate de la noi. Nu trebuie sa apelezi la improvizatii, profesionistii cu care colaboram din toata tara te astepata sa le dai un telefon pentru a interveni si asigura montajul, chiar la locul de stationare al utilajului.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura