Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-423

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
T0Y9FJK6-SC
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie este absolut esential pentru functionarea utilajelor. Ce te faci atunci cand apar probleme legate de functionarea lui? Inlocuiesti piesele care iti provoaca probleme! Astfel, poti sa revii imediat la activitatea curenta fara alte griji. Cauti un rulment butuc Dana Spicer 112-423 nou? Atunci ai apelat la cine trebuie! Este o componenta de prima clasa, sub brand mondial, rezistenta si fiabila, pe care te poti baza oricand.

O activitate industriala de succes nu se poate face fara a fi conectat la sistem. Trebuie sa ai conexiuni bune cu toata lumea. Cu angajatii tai, cu managementul tau, cu liderii administratiilor locale, cu furnizorii, cu mecanicii si atelierele mecanice, cu toti. Si nu uita niciodata conexiunea cu partenerii tai de afaceri, cei care trebui sa-ti asigure, atunci cand ai nevoie, necesarul de materiale, materii prime, etc. Noi suntem partenerul care te sprijina la orice ora si in orice situatie. Utilajele tale vor lucra constant si curat.

Rulment butuc Dana Spicer 112-423 te scapa de probleme
Acest rulment butuc este prelucrat dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, rezistent la exploatare intensa si indeplineste un rol esential in cadrul grupului reductor. Asigura un transfer eficient al greutatii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si ajuta la un consum mai scazut de combustibil

Nu pleca la drum fara asistenta noastra!
Cu noi de-a dreapta ta, munca ta devine mai sigura si mai lipsita de griji. Te tinem permanent informat si, la cerere, primesti cele mai bune recomandari. Nu ajunge nevoia unei piese de schimb, trebuie sa stii exact si care anume. Oferim, la pachet, consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfect compatibile pentru utilajele tale. Suntem cu tine pana acestea intra din nou in functiune.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-423 cumparat de la noi are un scut puternic de incredere. Nu te va lasa la greu. Si totusi, daca se intampla sa primesti un exemplar cu defect de fabricatie, ti-l schimbam pe loc. Pentru ca asiguram o garantie pentru astfel de riscuri valabila 6 luni.

Livrare
Expedierea produselor din depozit se face sigur si rapid. Am gasit cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente neplacute si neprevazute. Fara probleme poti ridica piesa si din depozit, personal. Avem ocazia sa ne cunoastem. Placerea e de partea noastra. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Apoi preluam sarcina si o ducem la indeplinire.

Montaj
Dispunem si de o echipa de mecanici bine pregatita care te poate asista la montajul rulmentului pentru a fi efectuat corect. Ei pot interveni si pentru defectiuni mai grave care iti afecteaza motorul, caroseria, sistemul hidraulic, sau orice alte componente esentiale. Nu este necesara deplasarea utilajului in service, se prezinta ei la punctul tau de lucru. Facem sa iasa bine.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura