Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Caterpillar 3926301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
7D15BIOA-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda cu incredere aceasta cruce cardan Caterpillar 3926301 pe care o poti vedea in imaginile alaturate! Este perfecta din toate punctele de vedere! Monteaza aceasta componenta cu atentie si te asiguri ca iti poti exploata echipamentul in deplina siguranta. Piesa de schimb pe care ti-o prezentam aici este de calitate superioara. Cel mai bun material a fost folosit in componenta sa. Fabricantul componentei iti va oferi si certificat de garantie.

Noi expediem piesele prin curier rapid in absolut toate colturile tarii si o facem foarte repede. Stim cat de important este timpul pentru tine. Ne asiguram ca nu vei pierde vremea asteptand cu zilele componentele de care ai nevoie. Cere oferta noastra si pe langa informatiile legate de componenta, asistentii iti vor oferi si consiliere tehnica gratuita. Este momentul potrivit sa aduci un plus cunostintelor tale de mecanica. Foloseste-te de sfaturile lor pentru a avea un utilaj remarcabil!

Cruce cardan Caterpillar 3926301 - cere-ne o oferta chiar acum!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Serviciul de consultanta la un click distanta!
Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Garantie
Aceasta cruce cardan Caterpillar 3926301 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan Caterpillar 3926301 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura