Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Caterpillar 392-6301

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
TF0GNU9M-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan Caterpillar 392-6301 - o montezi, iti faci cruce si-o pornesti la treaba! Fara aceasta piesa montata la locul potrivit, surprize neplacute pot aparea la tot pasul. Componenta este alcatuita din material foarte rezistent care duce la o lunga utilizare in timp. Producatorul sau iti va pune la dispozitie si un certificat de garantie, dar probabil ca nu il vei folosi. Crucea cardanica dispune de calitati extraordinare si de respectarea in totalitate a normelor de productie.

Asistentii nostri sunt gata sa-ti ofere informatiile despre piesa! Sa stii ca te vor consilia tehnic gratuit. Iar daca sunt si alte intrebari care nu-ti dau pace legate de intretinerea echipamentului, nu ezita sa-i intrebi. Suntem de parere ca doar daca te ingrijesti constant de bunastarea utilajelor, vei obtine performanta maxima! De aceea, am creat si un serviciu special de mentenanta personalizata. Afla totul despre el si putem deveni parteneri vreme indelungata!

Cruce cardan Caterpillar 392-6301 - special creata pentru utilajul tau!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan Caterpillar 392-6301 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga aceasta cruce cardan Caterpillar 392-6301 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura