Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-408

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
R6XZG0V8-SC
Out Of stock
Descriere
De vrei ca utilajul sa-ti functioneze impecabil, nu ceda tentatiilor unor solutii facile in alegerea pieselor de schimb cu care sa-l repari, atunci cand devine necesar. Exista multe alternative, evident, dar putine viabile si care sa duca la un rezultat pozitiv. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-408 este un articol executat ireprosabil, practic nu are cusur. Pentru ca se bazeaza pe o tehnologie de ultima ora, capabila sa-ti ofere cele mai bune produse. Dovedeste o rezistenta de invidiat, chiar si pentru dificile conditii de exploatare, contribuind la functionarea transmisiei in cele mai bune conditii.

Primul lucru la care sa te gandesti atunci cand suni la noi este ca aici vei gasi cam orice piesa de care ai nevoie pentru reparatia reusita a utilajului tau. Toate una si una, concepute sa asigure un reset eficient si durabil al problemei mecanice. In plus, daca nu te descurci sa vorbesti pe limba utilajului tau si nu esti sigur ce piese de schimb iti cere, specialistii nostri vor suplini acest neajuns. Ei stiu alfabetul „mecanez” si vor comunica pentru tine cu echipamentul. Apeleaza la ei!

Rulment butuc Dana Spicer 112-408 este o piesa fara cusur
Defectarea unui rulment nu poate fi intotdeauna prevenita. De exemplu, aproximativ 16% dintre rulmenti se defecteaza prematur din cauza montarii incorecte, chiar inainte de utilizarea efectiva. Aproximativ 50% dintre rulmenti se defecteaza din cauza lubrifierii deficitare sau contaminarii. Din acest motiv, etansarile rulmentilor sunt foarte importante. Acestia sunt expusi zilnic la praf, apa, noroi, fibre de diferite texture ori murdarie. Patrunderea acestor materiale in rulment este strict interzisa. Chiar si o particula de nisip este mult mai mare decat filmul de lubrifiere a rulmentului. Este bine sa cunosti toate aceste lucruri pentru o exploatare corecta a utilajului.

Asta-i dansul ACN, te rezolva repede!
Ca sa ai o functionare fara piedici ai nevoie de informatii cat mai corecte, concrete si continue. Cei “3 C” ai eficientei. Primindu-le, te vei afla intotdeauna inaintea oricarei probleme de natura tehnica. Ea nu te va surprinde, o vei surprinde tu pe ea. Secretul? Echipa noastra de consultanti! Ea iti ofera recomandari de natura tehnica. Sunt de la un capat la altul gratuite. Doar incearca-i!

Garantie
Alaturi de societatea noastra esti mereu informat si asigurat. Facem totul ca la carte. Asadar, poti avea incredere in acest rulment butuc Dana Spicer 112-408 cumparat din depozitul nostru. El vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Mergem inainte.

Livrare
Efectuam expeditia produsului comandat in conditii perfecte de siguranta a coletului. Lucram cu cele mai bune servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Iar plata o faci la primire. Desigur, te invitam sa verifici continutul coletului inainte de plata rambursului. Sau poti ridica piesa chiar din raft. Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul unui rulment butuc este relativ simplu asa ca te poti ocupa chiar tu de acest lucru. In cazul in care te pricepi. Daca nu, este al naibii de complicat! Un sfat bun nu strica niciodata, nici in acest caz. Iar sfatul cel bun este sa apelezi, totusi, la un specialist. Stie el mai bine ce e de facut si te si scuteste de neplaceri.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura