Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-390

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
A2P864US-SC
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa ai o zi buna, gandeste-te ca trebuie sa ai toate zilele bune. De ce sa vrei doar una astfel? Pe cale de consecinta, daca vrei sa ai un utilaj in forma, asigura-i integral piese de schimb de foarte buna calitate. O transmisie este buna doar daca ii aduci si acest rulment butuc Dana Spicer 112-390 in corul exploatarii eficiente. Nimic nu trebuie lasat deoparte. Rezistenta si fiabilitate, pret bun si compatibilitate cu utilajul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi simplu si rapid, de pe site, sau sa ne faci o vizita la sediul din apropierea Bucurestiului. In orice zi ar fi, va fi buna.

Defectiuni neprevazute? Numeste doar una care este in plan. Sau care te anunta inainte, „frate, vezi ca marti iti trantesc rulmentul butuc, vezi cum te pregatesti”.  N-ai sa vezi asa ceva. In schimb, poti programa modul in care rezolvi repede situatia, cand ea apare. O rezolvi colaborand cu ACN Piese Utilaje. Detinem produse de calitate, care asigura o performanta crescuta si reduc semnificativ riscul ca utilajul tau sa se defecteze. Comanda acum si bucura-te de un pret avantajos neprevazut de bun!

Rulment butuc Dana Spicer 112-390 nu te lasa la greu
Alegerea materialului, montajul, etansarea, ungerea si intretinerea. Toti sunt factori care influenteaza durata de utilizare a unui rulment. Daca toti acesti factori sunt perfect adaptati la conditiile de utilizare, un rulment poate atinge durata sa teoretica de utilizare, ba chiar o poate depasi. Dar, de multe ori, exista foarte mult loc pentru imbunatatiri. In multe situatii poti alege o solutie standard, cum ar fi un rulment cu un cost redus, un lubrifiant multifunctional sau o etansare standard.

Contacteaza-ne si te scoatem din criza!
E de ajuns sa ne dai un apel, iar echipa noastra de consultanti se va asigura ca nu vei ramane in criza! Descalcim orice situatie! Cele mai potrivite recomandari si cele mai tentante oferte le primesti din partea echipei noastre de consultant tehnici. Sunt gratis la noi! Te indrumam si iti oferim tot suportul de care ai nevoie, fara a percepe costuri. Este felul nostru de a-ti arata cat de mult apreciem munca ta si domeniul dificil in care performezi!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-390 nu ajunge la tine oricum, ci insotit de toate documentele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Fiindca ne place sa te stim multumit!

Livrare
Plaseaza chiar acum o comanda pentru acest rulment butuc din imagini! In aproximativ 24 de ore, il vei cunoaste personal, oriunde te-ai afla in tara. Iti oferim un serviciu de livrare rapida, deoarece stim cat de important este si timpul in activitatea pe care o desfasori.

Montaj
Montarea unei piese de schimb este, in majoritatea cazurilor, un proces care presupune competente. Pentru unii este o bataie de cap. Pentru altii o bataie din palme. Multi dintre noi nu avem cunostinte suficiente pentru asta. Asadar, cand iti parvine piesa, apeleaza doar la un specialist din domeniu, unul care are si mana dreapta. La nevoie ti-l recomandam noi.

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura