Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-373

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
A2MCJ9P0-SC
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc Dana Spicer 112-373 este proiectat pentru o exploatare eficienta de lunga durata. Ca orice piesa sub brand, este foarte rezistent la uzura si dispune de o garantie de 6 luni, oferita de producator, pentru defecte de fabricatie. Spune ca mai lipseste ceva. Pretul? E mai sexy decat Miss Romania. Expeditia? Ia vezi la poarta, nu cumva e curierul cu piesa comandata? Vrei sa stii lucruri? Ia legatura cu unul dintre consilierii specializati ai firmei noastre si vei afla lucruri. Hai ca oferta noastra arata mai bine decat un rasarit de soare!

Cum e si viata asta! Ai timp sa bei o bere, ai timp sa te uiti la un serial turcesc de doi bani, ai timp sa mergi la stadion sa vezi un “fabulos” Chindia-Mioveni in Cupa Romaniei, dar n-ai timp, frate, sa te ocupi de utilajul ala care face bani pentru poftele tale! Si apoi te intrebi de ce curg necazurile. Hai sa resetam rutina, vrei? Incepem usor cu o mica discutie despre ce probleme sunt, de unde vin si cum pot fi rezolvate. Avem timp. Apoi continuam cu o recomandare buna de piesa de schimb foarte tare, care te scoate din o mie de necazuri. Apoi vorbim si de un mecanic care sa o monteze, de un pret bun care sa nu te streseze si, la final, vei afla cat timp ai economisit apeland la noi.

Rulment butuc Dana Spicer 112-373 cea mai buna oferta de pe piata
Rulmentul se monteaza intre capacul de butuc si fuzeta; rolul sau este de a prelua greutatea utilajului si de a asigura miscarea libera (in stare buna si in conditiile unui montaj corect). Odata cu rulmentii de butuc, se recomanda si inlocuirea simeringul de butuc. In acelasi timp, se recomanda schimbarea in pereche a rulmentilor uzati.

Daca esti cu noi, scapi de nevoi
Uneori nu poti sa te bucuri de frumusetea unei zile insorite. Mai ales cand ai vreun utilaj, chiar doua trase pe dreapta si nu stii de ce. Descoperi ca sunt lucruri care te depasesc. Ai o gramada de competente, numai pe aceea de specialist in reparatia utilajor grele nu.  Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini aceasta lipsa. Trebuie doar sa ne apelezi, iar colegii nostri iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare reala a problemei, recomandari pentru montaj, expeditie urgenta a produsului. Si mai sunt. In rest, bucura-te de aceste dimineti.

Garantie
Produsele care ajung la noi in depozit au toate certificarile necesare. Nu vin de nicaieri. Astfel, acest rulment butuc Dana Spicer 112-373 va ajunge la tine doar insotit de toate documentele lui. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Nu vei plati tu erorile altuia.

Livrare
Efectuam expeditiile in moduri cat mai simple si care economisesc cel mai mult timp.  Acest rulment ajunge la adresa ta sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. La alegere. Poti face plata la livrare. Si tot la primire poti verifica pachetul inaintea platii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Adica un lucru la indemana.

Montaj
In ceea ce priveste montarea acestui articol, recomandarea noastra este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Manevrarea corecta a piesei de schimb face diferenta! Au existat fel de fel de situatii in care componentele s-au deteriorat prematur din cauza unor operatiuni de montaj esuate. Ai grija de utilajul tau!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura