Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
ABQH61DK-SC
Out Of stock
Descriere
Recomandam mereu inlocuirea pieselor defecte doar cu piese originale, pentru a asigura functionarea, eficienta si profit, dar si pentru a preveni uzura prematura. Folosirea unor repere fara background poate duce la deteriorarea intregului angrenaj. Acest rulment butuc Dana Spicer 112-319 pe care ti-l propunem fara rezerve este o astfel de piesa noua, prezenta in oferta noastra si disponibila la un pret promotional. Datorita perioadei lungi de viata si a calitatii superioare, acesta se recomanda a fi alegerea ideala pentru utilajul tau.

Cand esti detinatorul unui utilaj de marca, piesele de schimb compatibile fac diferenta. Daca vrei sa iti atingi obiectivele zilnice, atunci calitatea este un aspect esential pe care nu trebuie sa il scapi din vedere. Desigur, nu exista articol mecanic care sa reziste vesnic. Dar o piesa de schimb precum acest rulment iti garanteaza o exploatare indelungata, comparativ cu celelalte modele disponibile pe piata. Exact ce ti-ai dorit, in fond - o piesa durabila la un pret avantajos.

Rulment butuc Dana Spicer 112-319 este solutia cea mai buna
Un rulment nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor previne, evident, uzura componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la piesele&subansamblele cu care este in contact.

O mana de ajutor este intotdeauna binevenita!
Uneori nu reusesti cu cate lucruri cunosti tu. Sunt unele care te pot depasi. Nu te lasa dezamagit, nimeni nu le stie pe toate. Serviciul nostru gratuit de consultanta iti va suplini lipsa de informatie. Trebuie doar sa ne apelezi, colegii nostri iti vor raspunde operativ! Si iti vor oferi pe loc si gratuit: o identificare corecta, recomandari sigure pentru montaj, asistenta tehnica la fata locului, expeditie urgenta a produsului; suntem in regula cu toate.

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un rulment butuc Dana Spicer 112-319 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Acest important rulment ajunge la punctul tau de lucru sigur si rapid. Colaboram doar cu firme serioase de curierat. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Restul e rutina.

Montaj
Doar lucruri minunate se intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura