Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-312

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
SHROC1Y9-SC
Out Of stock
Descriere
Cand vezi ca transmisia finala flutura disperata steagul rosu, este clar ca trebuie sa iei masuri rapid. Dar nu oricum, caci calitatea componentelor pe care i le oferi este extrem de importanta pentru performantele sale ulterioare. Asadar, ca sa impaci si capra pretului de achizitie si varza functionarii, alege acest rulment butuc Dana Spicer 112-312 nemaipomenit, care iti va asigura maxima o eficienta pentru vreme indelungata. O piesa care face toti banii, de calitate superioara, pune-o la incercare!

Daca solicitarea ta este mai vasta si implica un numar mai mare de piese de schimb, sau componente sau chiar consumabile, fa un research pe site sau, ca sa-ti fie si mai simplu, suna-ne si expune-ne pe scurt datele problemei. Colegii nostri consultanti vor identifica on the spot cele mai eficiente remedii, iti putem asigura si montajul noilor piese cu ajutorul mecanicilor cu care colaboram, iar tu te vei putea bucura din nou de forta utilajului tau. Economisesti si timp, si bani, si energie!

Rulment butuc Dana Spicer 112-312 mai bine ca niciodata
Rolul unui rulment butuc este bine definit in functionarea corespunzatoare a sistemului de transmisie al unui utilaj. Practic, acest articol face posibila miscarea rotilor cu viteze mari, in conditiile unei frecari reduse la punctul de contact dintre aceastea si axul utilajului. Directia iesita de sub control a utilajului poate fi un simptom. Uzura accentuata doar la un pneu si nu la toate, e un alt simptom al unui rulment ce trebuie degraba inlocuit.

Daca ai nevoie de noi, ne gasesti cat ai spune doi
Spunem de fiecare data ca, pentru noi, este foarte importanta opinia clientilor nostri. Incercam, de fiecare data, sa le oferim servicii complexe si la timp, astfel incat sa satisfaca toate nevoile utilajelor lor. Tocmai din acest motiv, a fost infiintat serviciul gratuit de consultanta, ce se axeaza, in mare parte, asupra personalizarii solutiilor in functie de problematica expusa. Alaturi de noi beneficiezi de o identificare corecta, de intretinere personalizata si montaj, atunci cand e nevoie.

Garantie
De cele mai multe ori, garantia este privita de catre consumatori cu scepticism. Grija noastra pentru clienti este una deosebita, motiv pentru care nu uitam sa adaugam in coletul cu produsul comandat si certificatul de garantie. Astfel, un rulment butuc Dana Spicer 112-312 dispune de 6 luni de garantie pentru defectiunile din fabrica.

Livrare
Rulmentul comandat ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, indiferent de locul in care te afli. Exista si optiunea de a veni direct la sediu pentru ridicarea comenzii. In acest mod, reusim sa ne cunoastem, sa iti prezentam locul in care ne desfasuram activitatea, si de ce nu, sa iti oferim hint-uri despre cum sa-ti ingrijesti utilajul. Apeleaza-ne, depune o cerere pe site-ul nostru, sau procedeaza cum ti-e mai comod utilizand datele din contact.

Montaj
Nimic rau nu se poate intampla daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic pregatit. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul incredibil. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura