Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-279

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
354TW8FJ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-279 este alegerea cea mai potrivita pe care ai putea sa o faci pentru transmisia utilajului tau. Specialistii nostri o recomandata cu incredere. Nici nu pot recomanda altceva, caci nu exista pe piata ceva mai bun. In plus, dovedeste eficienta si durabilitate in exploatare. Orice proprietar s-ar bucura sa isi echipeze utilajele din parc cu aceasta piesa. Fi si tu unul care beneficiaza de oferta noastra! Nu mai sta pe ganduri!

Daca afacerea este dependenta parcul de utilaje, te sfatuim sa fii atent si mereu implicat in viata lor. Daca sunt active, te umpli de bani. Daca sunt defecte, le uiti culoarea. Poti ocoli acest tip de probleme inlocuind din timp piesele uzate cu unele performante. Pe care le poti procura apeland la stocul depozitului nostru. Suntem pregatiti sa cautam impreuna cu tine cele mai bune solutii la problemele utilajelor tale!

Rulment butuc Dana Spicer 112-279 - nu mai sta pe ganduri!
Cine nu s-a jucat macar odata in viata cu un rulment. Setul acela de bile de otel aranjate frumos impreuna intr-o camasa metalica. Daca vorbim de un rulment butuc, acesta se afla in interiorul unui cilindru gol care ocupa centrul rotilor. Acest rulment se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Cam pe acelasi principiu construiai si directia caruciorului pe care il construiai in copilarie. Nimic nu e nou pe lume, schimbi doar categoria si contextul. Ia acest rulment de la ACN Piese Utilaje, “joaca-te” cu el. E bun!

Bine ai venit la noi in depozit
Iti place? Ne mandrim cu el. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Tu si ceilalti parteneri ai nostri ne-ati ajutat sa ajungem aici. Si pentru asta iti multumim. Si nu doar asa. Ne straduim sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie, gratuit. Cost zero. Colegii mei iti ofera o identificare corecta a piesei ca aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Si mai avem.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este un amanunt oarecare. Poti avea ghinionul sa primesti un rulment butuc Dana Spicer 112-279 cu defect de fabricatie.  Vei gasi, asadar, in pachet un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Un rulment butuc se poate expedia foarte usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie livrata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Daca ai nevoie de un suport la montajul rulmentului butuc nu numai, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi chiar si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura