Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 279-306

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
DVILGFZE-SC
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de un rulment butuc Dana Spicer 279-306 poti face statie aici, la noi.  L-ai gasit, se afla la noi in cea mai buna forma posibila. El completeaza o gama extrem de larga de produse destinate reparatiei sistemului de transmisie, pe care le-am adus special pentru utilajele tale si care acopera cam tot ce inseamna acest ansamblu. Nu trebuie decat sa ne suni sau sa ne scrii. Sau, daca esti prin apropiere, vino sa il ridici personal. Ne va face placere sa ne cunoastem.

Suntem intotdeauna alaturi de tine. Este scopul nostru de a fi. Este pestele in apa. Sau a 11-a porunca. Si tot putem gasi metafore care sa defineasca parteneriatul puternic care ne leaga. Suntem mandri de realizarile tale pentru ca stim ca, undeva acolo, sunt si ale noastre. De aceea iti punem la dispozitie cele mai bune servicii, cele mai bune produse, cele mai bune ganduri. Gandim pozitiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Invatam din fiecare experienta si lucram sa ne imbunatatim serviciul. Mereu bucurosi sa ne facem business impreuna.

Rulment butuc Dana Spicer 279-306 ca sa spele cele rele
Desi este o piesa relativ comuna si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu ce rol joaca acest rulment butuc in structura utilajului pe care il manevrezi. Este cel care asigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si, datorita conceptiei sale inovatoare reduce frecarea, garantandu-ti o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Esti intunecat de o defectiune a utilajului?
Priveste! Lumina care vine de la noi. Tu si fiecare client cu care lucram primiti serviciul de consultanta gratuit. Si nu oferim recomandari standard, pentru ca situatiile tehnice nu sunt standard. Fiecare utilaj are propriul lui complex de componente. Fiecare piesa are propriile sale caracteristici. Fiecare problema are nevoie de propria ei solutie. Mergem oricat de adanc e nevoie in amanunt si finalizam cu succes operatiunea. Mergem, gresam, revigoram. Si te luminam!

Garantie
Facem tot ce este necesar pentru ca tu sa fii asigurat de calitatea functionarii utilajului tau, sa fii convins ca alaturi de noi se intampla doar lucruri bune. Acest rulment butuc Dana Spicer 279-306 vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie.

Livrare
Odata ce ai gasit la noi in catalog piesa de schimb de care ai nevoie, poti plasa linistit o comanda. Imediat ce primesti confirmarea, noi incepem deja demersurile pentru expeditie.  Rulmentul butuc mult dorit va ajunge la tine in aproximativ o zi lucratoare. Daca vrei sa ridici chiar tu produsul de la sediul nostru, nu uita ca ne gasesti de luni pana vineri la depozitul de langa Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Te asteptam cu drag!

Montaj
Printre colaboratorii nostri se numara si o serie de mecanici cu o vasta experienta. Au ei mainile patate de uleiuri si pline de cicatrici, dar habar nu ai cata finete se ascunde sub acest invelis. Sunt o minune tehnica, niste zei ai mecanicii. Te poti folosi de serviciile lor pentru montarea rulmentului la fata locului. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic pentru a afla cum poti beneficia de competenta lor precum si datele de contact.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura