Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 279-193

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
347HIF1X-SC
Out Of stock
Descriere
Cumperi de la noi.  Nu avem in politica firmei comercializarea de produse indoielnice. Acestea se defeceteaza repede si vor creste costurile cu reparatiile. Ne dorim parteneriate pe termen lung, iar primul lucru care caracterizeaza acest lucru este increderea. Vine la tine impreuna cu fiecare produs.

Drumul catre succes este lung si nu primeste garantii nici de 6 luni, nici de 12. Ce bine ar fi, toata Romania ar avea in curte cate un utilaj. Dar… succesul este concluzia unei competitii pe care multi o abandoneaza pe parcurs. Este ca o cursa de cros. Unii atleti sucomba. Altii gresesc traseul. Unii raman mult in urma sau se ratacesc. Iar altii pur si simplu renunta - cursa asta este prea grea. La finish ajunge un grup foarte restrans. La acest sport nici nu conteaza cine castiga, ci doar cine reuseste sa treaca linia de sosire. Noi am trecut-o. Lucrezi cu campioni.

Rulment butuc Dana Spicer 279-163 un produs cu o identitate proprie
Fiecare piesa de schimb, mai mare sau mai mica, mai complexa sau mai simpla, are rolul si importanta sa in structura functionala a utilajului tau. Un rulment butuc punte asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Mergi cu noi, stim drumul!
Colegii nostri sunt competenti in a rezolva problemele tehnice ale utilajelor tale si amabili in a iti oferi recomandari. Gratuit! Echipa noastra de consultanti este activa si disponibila pentru tine la orice ora. Ei stiu ce inseamna intretinerea unui urias industrial sau pentru agricultura, cand si de ce trebuie efectuata o reparatie si, mai ales, cu ce. Sunt pregatiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Si la un pret care sa te faca sa zambesti placut surprins. Este o placere sa lucrezi cu ei, fiind extrem de entuziasti. Scrie-le, suna-i si problema ta este rezolvata.

Garantie
Cumpara cu incredere de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 279-163 Nu ai cum sa gresesti, pentru ca este o piesa rezistenta si fiabila. Si, chiar si asa, detine o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Primesti certificatul la livrarea coletului, alaturi de factura.

Livrare
La noi totul se intampla acum si aici. Aducem viitorul sa lucreze pentru tine. Ne-ai solicitat azi? Ok, produsul e la tine cel tarziu maine. Cu unul din cele mai bune servicii de curierat rapid din tara. Plata o faci la primire cu posibilitatea verificarii continutului inainte. Avem grija sa ajunga in siguranta. Sau o poti ridica direct de la noi din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact. Daca nu, te gasim noi pe tine!

Montaj
Ecuatia este simpla si fara necunoscute - daca executi montajul corect azi, iti poti bea berea linistit maine. Ba chiar intreaga naveta. Si nu uita sa imparti o sticla si cu mecanicul care a facut o treaba atat de buna pentru tine. Si tine-l aproape, nu stii cand mai ai nevoie. Ei sunt rari.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura