Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-193

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
2MS36V45-SC
Out Of stock
Descriere
Arunca doar privirea si ai sa descoperi acest rulment butuc Dana Spicer 112-193 pe care il avem in depozit. Si cand vei descoperi si ca merita atentie si ca ai nevoie de el, poti sun afara teama pentru informatii detaliate legate de caracteristici, pret si conditii de livrare. Iti vor raspunde consultantii nostri.Operativi si informati. Vei afla ca produsul provine chiar din fabrica mama, ca are calitati superioare oricarui alt rulment de acelasi fel si ca pretul este unul fermecator. In plus, sa stii ca ajunge la tine in maxim 24 de ore. La nevoie iti recomandam un mecanic colaborator pentru montaj. Si n-am uitat nimic.

Folosim toata ziua cuvantul „utilaj”. Si cand vrem, si cand nu vrem. Cand visam, cand mancam si cand ne uitam la fotbal. Odata ce ai intrat in sistem, nu prea mai poti sa scapi de acest cuvant. Ar fi pacat, insa, sa-l transformi intr-un stereotip sau sa il banalizezi. Pana la urma utilajul greu nu este o masina de mers la agatat, nu este o foarfeca mare pe care o apuci si tunzi un gard viu. Utilajul greu este o structura mecanica atat de complexa incat, daca nu stii sa o manuiesti, te manuieste el pe tine. Are nevoie de atentie, de o exploatare conform documentatiei tehnice si de revizii periodice. Iar tu ai nevoie de noi, pentru ca te vom face tot timpul atent la importanta utilajului tau.

Rulment butuc Dana Spicer 112-193 o piesa indispensabila de care trebuie sa ai grija
Butucul trebuie sa fie curat si lipsit de adancituri si zgarieturi. Desi smirghelul/hartia abraziva este utilizat/utilizata de obicei in industrie in acest scop, particulele desprinse de pe hartie pot contamina cu usurinta rulmentul. Este de preferat sa folositi tampoanele abrazive de slefuit Scotch-Brite pentru a curata butucul de orice zgarietura sau coroziune. Iar pentru a elimina umiditatea sau acizii, puteti folosi ulei. Lucrul in conditii de curatenie este imperativ pe tot parcursul procesului. Va amintim ca dimensiunea, forma si starea butucului au un efect direct asupra duratei de viata a rulmentului de schimb.

Dorim sa stii inca de la inceput ca…
…serviciul nostru de consultanta este gratuit. Specialistii nostri iti vor raspunde foarte rapid la apel indiferent in ce forma vine: audio sau scris. Apoi, te vor asculta atenti ca sa identifice problema. Apoi iti propune cea mai buna solutie. Cea mai potrivita pentru utilajul tau. Iti vor recomanda piesa compatibila si, imediat dupa comanda ta, aceasta va fi deja pe drum. Beneficiaza cu incredere de cunostintele si produsele noastre.

Garantie
Nimic rau nu se poate intampla cu acest rulment butuc Dana Spicer 112-193 comandat din depozitul nostru. Ne aprovizionam doar cu articole varfuri de gama si care au ratinguri foarte ridicate. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Frumos, corespunzator.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi acest intereant rulment atunci este momentul sa ne auzim. Ne vom grabi cu expedierea, stim ca esti in criza de timp. Cine nu e? Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi la sediu de unde poti ridica personal produsul dorit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Cum e bine pentru tine, e bine si pentru noi.

Montaj
Montajul este ultimul lucru pe care il mai ai de facut inainte de a porni din nou treaba. Iti dam sun sfat traditional romanesc - nu lasa concetateanul sa se inece la mal. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa-si plimbe mainile pe acolo mai ales ca montajul unui rulment reclama unelte speciale pe care nu le manuieste oricine. Cheama, asadar, un mecanic. El stie toate secretele unei monturi ca la carte. Mergi pe mana lui.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura