Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 353-279-574

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
VZCN6OLK-SC
Out Of stock
Descriere
Iti trebuie de urgenta un rulment butuc Dana Spicer 353-279-574 nou? Adica nou si nu unul de la dezmembrari, curatat un pic si umplut cu vaselina ca sa ii ascunda viciile. Perfect! Detinem acest articol. Daca esti pasionat la fel ca noi de lumea aceasta a utilajelor moderne, ai nimerit unde trebuie. Te vei bucura de complexitatea unui utilaj greu. Si vei afla ca fiecare piesa din structura lui depinde de o alta, care depinde de o alta… si tot asa.  Daca cedeaza una, mai devreme sau mai tarziu o urmeaza toate. Dar avem consultanti care stau langa tine si te impiedica sa ajungi pana acolo. Grija fata de utilaj inseamna grija fata de tine.

Am ridicat acest depozit asa cum ajuti sa creasca un castan. Stiai ca e cel mai frumos si pretentios copac ambiental? Am investit mult in el, atat bani cat si suflet. Am descoperit singuri multe lucruri, pentru ca atunci cand intri in piata, nu sare nimeni sa te ajute. Am luptat singuri cu obstacolele, cu situatiile limita, cu cei obisnuiti sa puna frane. Dar am si invatat de la altii mai experimentati, de la clientii si partenerii nostri. Si am mai invatat mai ales din propriile erori.  Acum am invatat  cum se face asta si suntem gata sa te invatam si pe tine. Suntem buni, suntem generosi. Vino alaturi de noi!

Rulment butuc Dana Spicer 353-279-574 confera precizie utilajului tau!
Atunci cand intervine o defectiune in zona rotilor, apar concomitent probleme cu deplasarea utilajului tau. Atunci cand parametrii nu se incadreaza in standarde, e posibil ca tu sa vrei sa o iei dreapta si utilajul scump s-o ia stanga. Este binevenita o interventie cat mai urgenta pentru a schimba rulmentul defect, pentru a nu afecta functionarea celorlalte piese ale sistemului de transmisie.

Ursul trage la miere si antreprenorul la ACN
Incearca sa nu iti parasesti imediat utilajul dupa ce s-a incheiat ziua de lucru. Mai invarte-te pe langa el, mai arunca-i o privire, mai fa-i o scurta verificare. Vezi daca a ramas la aceiasi parametri ca la inceputul zilei. Iar daca iti sare in ochi ceva nefiresc, nu astepta sa treaca de la sine - ia legatura imediat cu echipa noastra de consultanti si cere-le sfatul! Ei iti vor arata toti pasii pentru remedia pe loc neclaritatile. Nu uita, consultanta este gratuita.

Garantie
Garantia de 6 luni oferita de producator pentru acest rulment butuc Dana Spicer 353-279-574 acopera riscul unui eventual defect din fabrica si face posibila inlocuirea fara cost cu un rulment nou. Produsul nostru este o piesa de schimb cu cele mai bune referinte.  Daca ii asiguri si un montaj profesionist, nu are ce sa se intample rau in timpul inlocuirii si dupa.

Livrare
Nu exista expeditie corecta fara caracterul de urgenta pe care il implica. Noi expediem produsele noastre in acest ecart strans. In maxim 24 de ore ajunge la tine, indiferent de coltul de tara in care te afli. Colaboram cu cele mai bune firme de curierat din tara. Daca preferi sa ridici acest rulment pentru utilajul tau, personal, vino la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, te asteptam bucurosi! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact.

Montaj
Cauti un mecanic tare? Iti putem pune la dispozitie un atelier mobil cu care colaboram si cei mai buni mecanici pe care ii cunoastem. Ei se vor deplasa la locatia oferita de tine si iti vor monta rulmentul comandat sau vor efectua alte reparatii necesare. Un montaj executat perfect inseamna o piesa de schimb ce va rezista pe termen lung si un utilaj functional si eficient. Pentru detalii, te invitam sa vorbesti cu unul dintre specialisti nostri!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura