Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 305-212-279

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
CP5Q4SZK-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 305-212-279 din depozitul nostru, este raspunsul la intrebarea, “unde gasesc eu un rulment bun acum?”  Cel vechi s-a uzat, s-a umplut de corpuri straine, ii sare vaselina printre bile. Nu mai e bun, si-a facut treaba. Ok, are nevoie de un inlocuitor nou, usor de folosit si perfect functionabil. Rulmentul de la noi este un produs fiabil, rezistent, de calitate superioara. Sa stii ca noi iti putem asigura si montajul. E pacat sa intre pe mana vreunui ageamiu.

Produsele pentru reparatie pe care le soliciti, ajung la tine dupa drum plin lipsit de evenimente neplacute si avem grija sa nu intervina. Astfel, produsele ies de pe bancul de productie absolut noi. Iar la tine in magazie trebuie sa ajunga exact la fel ca din fabrica. Este nevoie de o atentie speciala pentru starea lor pe tot acest traseu. Toate produsele ajunse in depozitul nostru se afla intr-o perfecta stare de functionare. Aici le asiguram un climat perfect de conservare. Poti avea maxima incredere. La noi e un soi de „farmacia inimii” a pieselor de schimb.

Rulment butuc Dana Spicer 305-212-279 de calitate, fara de care nu se poate
Rulmentul se monteaza intre capacul de butuc si fuzeta; rolul sau este de a prelua greutatea utilajului si de a asigura miscarea libera (in stare buna si in conditiile unui montaj corect). Odata cu rulmentii de butuc, se recomanda si inlocuirea simeringul de butuc. In acelasi timp, se recomanda schimbarea in pereche a rulmentilor uzati.

Cine e cu noi, nu are nevoi
Stim cat de mult depinzi de reparatiile necesare uneori pentru utilajele de care dispui. Ai nevoie de un specialist care se pricepe la asta, ai nevoie de intrumente bune si piese inlocuitoare de cea mai buna calitate. Daca doar una este o veriga slaba inseamna ca ai muncit degeaba.  Este foarte clar ca ai nevoie si de informatii corecte, care sa iti dezvaluie solutia optima. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita si te scuteste de astfel de neplaceri. Like a walk in the rain!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 305-212-279 are cele mai bune review-uri de pe piata. Lucreaza mult bine, se strica greu. Dar chiar si asa, garantia pe care ti-o oferim pe 6 luni, te asigura ca, la un eventual defect de fabricatie, vei primi imediat, gratuit, un rulment nou. Monteaza articolul ca sa ai certitudinea functionarii in conformitate cu cartea lui tehica!

Livrare
Exista posibilitati nelimitate de livrare. Te asiguram ca avem acces la toate. Daca inventeaza “astia” si trotineta cu atas, o luam si pe ea. Fie soliciti expeditia printr-un curier, fie alegi sa o ridici de la depozit. Fie orice este legal altceva.  Spune-ne, doar, cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Si ne conformam.

Montaj
Un montaj ca la carte al rulmentului face ca utilajul tau sa functioneze ireprosabil. Apeleaza, asadar, la un specialist care sa ti-l asigure si nu incerca neaparat sa il efectuezi singur. Joaca de-a reparatia costa. Uneori prea mult. Pastreaza banii pentru alte costuri. Sau pentru o limonada.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura