Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-255

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
S4BZ6N0J-SC
Out Of stock
Descriere
Rezistenta acestui model de rulment butuc Dana Spicer 112-255 este de necontestat. Ajunge sa il iei putin in mana, sa tragi de el, sa il supui unor tensiuni. E neclintit! Suntem fanii calitatii. Cand are meci ii facem galerie. Stim ce impact are asupra fiabilitatii in executie a utilajului. De aceea recomandam mereu piesele de schimb revolutionare care nu se tem de lupta. Rulmentii de la ACN sunt de calitate, puternici si rezistenti. Nu ai cum sa dai gres cu ei.

Suntem alaturi de tine, oricand si oriunde! Nu atat de intruzivi ca sa te iritam, dar suficient de prezenti ca sa fim oportuni atunci cand situatia tehnica a utilajelor tale se deterioreaza. Brusc se strica, brusc aparem si noi. Ne updatam zilnic serviciile pentru ca tu sa ai parte de o experienta de neuitat. Astfel, iti vei aminti mereu ca ne poti contacta oricand devine necesar. Mai mult sau mai putin urgent. In cazul in care o problema iti strica freza, nu pierde vremea si apeleaza-ne. Mai mult nici nu apuci, caci si sosim.

Rulment butuc Dana Spicer 112-255 o piesa de schimb revolutionara
Acest rulment butuc din gama Dana Spicer, este prelucrat dintr-un aliaj din otel super rezistent in conditiile unei exploatari intense. Asigura un transfer eficient al greutatii masinii catre rotile utilajului, diminueaza frictiunea la miscarea de rotatie si face posibil un consum redus de combustibil.

Ia d-aici, ca e pe gratis!
A te hotari asupra unui lucru poate fi, uneori, o adevarata bataie de cap. Mai ales daca nu esti foarte bine informat, caci o banuiala in plus inseamna o informatie in minus. Te scutim noi de astfel de momente. Mai ales cand te lasa utilajul sa privesti lung si plat linia orizontului de asteptare. Consultantii nostri iti ofera gratuit tot setul de informatii legate de problema ta tehnica. Daca ai zece probleme diferite, ei au pentru fiecare setul de informatii relevant. Experienta lor raspunde la toate problemele. Fara numar.

Garantie
Atunci cand te hotarasti sa cumperi un rulment butuc Dana Spicer 112-255 fa-o de la depozitul nostru. Relaxat si increzator. Avem produse incomparabil mai bune decat ce ofera piata. Mai mult decat atat, iti oferim o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Este tot ce-ti trebuie pentru un business fara griji.

Livrare
La noi se lucreaza ca intr-o colonie de furnici. Ajunge sa vii intr-o zi pe la noi ca sa vezi cu ochii tai acest lucru. Suntem competenti, implicati si empatici. Ne dorim ce iti doresti si tu, adica sa intri rapid in posesia piesei comandate. O primesti in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la sediul nostru, daca esti prin zona! Afli detalii utilizand datele din contact. Iar noi ne ocupam de tot.

Montaj
Mare grija la montaj, domnule antreprenor! Este o lucrare pe care nu o efectueaza oricine. Montajul poate compromite tot efortul tau si al nostru, daca nu este unul de calitate. Iti trebuie un mecanic bun. Daca il ai, succes. Daca nu il ai, iti trimitem noi unul bun. Foarte bun. Succes din nou!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura