Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-233

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
A9RGKW1U-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-233 este o componenta extrem de valoroasa pentru buna functionare a transmisiei finale a utilajului tau. Odata montat la locul destinat, aduce impreuna cu sine atat de multa putere si dispozitie spre efort incat va molipsi toate celelalte componentele ale utilajului. Asa se manifesta un lider adevarat! Invata de la acest simplu rulment. Tinde sa devii un antreprenor care alege calitatea, lasa-l in urma pe cel captiv vechilor habitudini ale peticirii.

Intr-o afacere, precum in viata, intervin momente care te nemultumesc. Unele chiar te dezamagesc. C-asa-i in tenis. Dar daca dezamagirea e dusmanul din fata pe care il recunosti, este mult mai greu sa lupti cu automultumirea. Cu “lasa ca merge si asa.” De exemplu, daca un rulment butuc ale utilajului este uzat sau crapa, nu te multumi optand pentru un inlocuitor mediocru, crezand vei obtine aceleasi rezultate pe care ti le-ar aduce un original Dana Spicer. Gresesti gandind asa. Nu te lasa indus in eroare, alege inteligent, alege spre multumirea utilajului tau si nu a ta personala.

Rulment butuc Dana Spicer 112-233 dispus cu adevarat la efort
Acest rulment butuc marca Dana Spicer este prelucrat dintr-un cocktail de oteluri super rezistente la socuri, tensiuni si temperaturi ridicate. Indeplineste o multime de functii in grupul reductor si contribuie la functionarea lui impecabila pe o perioada indelungata. Asigura, de asemenea, un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului, face posibila o frictiune minima la miscarea de rotatie, precum si un consum mai scazut de combustibil!

De la noi ai cumparat, de probleme ai scapat!
Daca nu esti foarte sigur de la datele tehnice ale piesei de schimb la care ai acces sau daca reperul este compatibil cu utilajul tau, contacteaza echipa noastra de consultanti tehnici. Au toate cunostintele necesare ca sa te lumineze.  Ei iti vor oferi toate informatiile, competent si complet, pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, la ACN toate informatiile sunt oferite in mod gratuit.

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 112-233 cumparat de la noi acopera toata paleta ta de asteptari in ce priveste calitatea si performanta. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni.

Livrare
Conditiile de livrare sunt foarte importante. Stim ca de multe ori este pentru tine criteriul numarul 1 dupa care iti faci alegerile pentru comanda. Iata de ce noi efectuam livrarea prin intermediul celor mai bune servicii de curierat. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Nimic mai simplu.

Montaj
De cand necazul cu defectiunea, sigur ai aflat asta - montajul este un moment important inainte ca utilajul sa reinceapa iar activitatea sa importanta. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura