Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 112-225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
UME2IALJ-SC
Out Of stock
Descriere
Toate lucrurile pe care le faci pentru utilajele tale trebuie sa aiba sens. Trebuie sa aiba sens ca investitiile in utilaje sa fie in acord cu specificul activitatii tale. Trebuie sa aiba sens pregatirea teoretica a carierei tale in acord cu domeniul in care performezi. Trebuie sa aiba sens raportul dintre beneficii si efortul emotional si fizic pe care il implici in munca de zi cu zi. Iar daca te afli in acest cadru optim, toate alegerile tale vor fi reusite. Asa ca nu ne mira de ce ai ales sa cumperi acest rulment butuc Dana Spicer 112-225 chiar de la noi. Pentru ca asa cum crapul trage la mamaliga, asa si antreprenorul trage la parteneriatul cu ACN!

In domeniile industriei grele succesul nu vine niciodata pe cai albi, fluturand basmale din matase alba de la nu stiu ce printesa inchisa intr-un turn. Ar fi frumos dar… neah. In acest domenii, succesul vine pe jos, asudat, batut de soare si vant si niciodata singur. Va veni mereu insotit de o intreaga echipa care ii asigura resurse si ii sustine efortul. In acest context trebuie sa fii foarte atent ce suport team asiguri succesului tau, daca vrei sa il vezi totusi sosind si la tine in curte. Iti propunem echipa noastra de consultanti. Inteligenti, profesionisti, operativi si empatici. Este mixul ideal pentru reusita.

Rulment butuc Dana Spicer 112-225 da sens functionarii utilajului tau
De multe ori esti tentat sa treci cu vederea importanta semnelor necunoscute care vin din zona transmisiei spre calea de rulare. Te gandesti ca e din cauza drumurilor proaste, specific santierului sau campului, daca ai utilaj agricol. Nu e asa, echipamentul acela iti spune ceva. Fa-i imediat un check la sistemul de transmisie in integralitatea lui, vezi daca rulmentii butuc nu s-au uzat, sau daca lubrifiantul nu si-a pierdut din cantitate. Raspunsul vine doar cand intrebi!

Bate si ti se va deschide
Daca ai nevoie de noi, suntem la un apel sau la un click distanta. Echipa noastra de specialisti tehnici iti ofera acest serviciu de consultanta gratuit. Iar daca defectiunea pacatoasa intra pe geam, ei sunt acolo si-o dau afara pe usa. O data si inca o data. De cate ori este nevoie Indiferent de natura ei, pentru ca ei au ac de cojocul fiecarei probleme care vine de la tine. Tu cauta-i, ei vor interveni on the spot. Utilajul astfel reparat va respira usurat.

Garantie
Noua ne pasa de ce se intampla cu utilajul tau, chiar si dupa ce ti-am expediat piesa solicitata. Nu avem liniste pana nu ne asiguram ca totul este ok. De aceea punem in fiecare colet cu comanda si un certificat de garantie pentru acest rulment butuc Dana Spicer 112-225 pe care l-ai cumparat de la noi. Este valabil pe o perioada de 6 luni pentru defectiuni din fabrica.

Livrare
Stim ca lucrarea la care esti acum angajat este de maxima importanta. Asadar, cand se intampla necazul cu defectiunea la sistemul de transmisie, suna-ne imediat. Suntem optiunea premium. Trimitem comanda prin curier sau poti veni la sediu, daca esti prin apropiere si poti ridica piesa intr-un minut.  Si reiei imediat lucrul. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Restul vine de la sine.

Montaj
Pentru partea finala, adica la montaj, iti recomandam calduros sa-ti alegi cu grija specialistul mecanic, acela care se va ocupa de operatiune. Cauta din prima un mecanic vero vero, nu apela la urechisti. Daca nu cunosti niciunul, no worries, ti-l trimitem noi. Avem in agenda contactele asilor mecanicii nationale. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura