Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cupla mecanica rapida 980/27601

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
6NLF10Y3-MC
Out Of stock
Descriere
Iata ca a venit si momentul in care trebuie sa achizitionezi o cupla mecanica rapida 980/27601 pentru a o inlocui pe cea veche. Era inevitabil, asta este! Ce iti ramane de facut este sa alegi una de calitate superioara, pentru a te asigura ca nu vei mai fi pus in aceeasi situatie prea curand. Bine-ai mai ajuns! Vestea buna este ca cea pe care ai gasit-o are toate calitatile necesare pentru a te convinge!

Sa stii ca nu vorbim in necunostinta de cauza, numai de dragul de a vorbi! Ca toate produssele noastre, si aceasta a fost investigata mult si bine de catre colegii nostri inainte sa primeasca unda verde spre depozitul nostru. Aceeasi colegi iti stau la dispozitie oricand ai nevoie pentru a iti povesti cate ceva despre ea. Nu ezita sa le adresezi lor nelamuririle pe care le ai referitoare la utialeje tale, sigur gasiti impreuna rezolvarile!

Cupla mecanica rapida 980/27601 - te invata ce inseamna performantele de top!
Rolul unei astfel de cupe este de a permite o schimbare rapida a diverselor atasamenente. Pentru a putea sustine chiar si cele mai grele lucrari, materialele din care este facuta sunt unele foarte rezitente, care tin la distanta uzura. Te poti bucura de ea pentru un timp indelungat!

Servicii conexe dintre cele mai alese!
Fie ca ai nevoie de un sfat, urmand sa iei tu apoi fraiele in maini, fie ca ai nevoie de un mecanic care sa te ajute, apeleaza la noi. Avem o multume de servicii facute pentru a iti usura pe cat posibil munca. Intretinerea corecta a utilajelor nu iti va mai fi nicicand straina!

Garantie
Defectele de fabricatie apar rar spre deloc cand vine vorba de aceasta cupla mecanica rapida 980/27601 noua, insa suntem mereu precauti! In cutie vei primi certificatul de garantie al acesteia, pastreaza-l! Esti asigurat pentru o perioada de 6 luni!

Livrare
Cum suna ca produsele comandate sa ajunga la tine chiar maine, prea frumos pentru a fi adevarat? Ei bine, noi iti dovedim contrariul. Apeleaza-ne astazi pentru a plasa comanda, dureaza 24 de ore ca tu sa ai un cupla mecanica rapida 980/27601 nou-nouta.

Montaj
Ingrijirea utilajelor nu se termina la alegerea pieselor de schimb de calitate superioara! Este musai ca si montajul sa fie pe masura! De aceea, recomandam mereu sa apelezi la un specialist!

Specificatii tehnice

Cupla mecanica
2 gauri prindere: 44mm
Distranta dintre gauri: 170mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura