Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru buldoexcavator JCB 4CN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CN
Cod produs
XU2KIR5A-IA
Out Of stock
Descriere
Cautand un simering varf brat buldoexcavator JCB 4CN pentru transmisia utilajului tau greu, ai ajuns la locul potrivit! Piesa noastra este fabricata din material de cea mai inalta calitate si este construita pentru a rezista la cele mai grele sarcini. Aceasta piesa va face diferenta in performanta utilajului tau prin montarea ei la varful bratului acestuia. La un pret atractiv, nu vei gasi o componenta de o calitate mai buna decat aceasta! Alege simeringul pentru a-ti proteja investitia si a beneficia de o functionare optima a utilajului tau!

Stai linistit, nu esti singur in cautarea pieselor de schimb! Cu ajutorul nostru, vei gasi rapid piesele de care ai nevoie, iar echipa noastra de profesionisti iti poate oferi si cele mai bune solutii tehnice pentru intretinerea utilajelor tale. Echipa noastra de consultanti iti oferi cele mai bune sfaturi pentru a-ti pastra utilajele in forma de invidiat. Si cu serviciile noastre de mentenanta si reparatii, vei economisi timp si, bineinteles, o gramada de bani!

Simering varf brat buldoexcavator JCB 4CN - te scapa de probleme!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest simering varf brat pentru buldoexcavator JCB 4CN este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest simering varf brat buldoexcavator JCB 4CN va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura