Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru buldoexcavator JCB 3CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3CX
Cod produs
5HPJO64X-IA
Out Of stock
Descriere
Simering varf brat buldoexcavator JCB 3CX - este o piesa importanta pentru utilajele grele, asa ca trebuie sa alegi cu grija. Cu piesa noastra, ai garantia calitatii si fiabilitatii. Aceasta piesa face parte din transmisie si este conceputa pentru a fi extrem de utila, rezistenta si durabila. Monteaza acest element la varful bratului echipamentului. La un pret atragator, poti fi sigur ca investitia ta in aceasta componenta va merita. De asemenea, livram rapid, astfel incat sa poti continua munca fara pauze prea lungi.

Suntem mandri sa oferim clientilor nostri nu doar piese de inalta calitate, ci si consultanta tehnica gratuita. Echipa noastra de experti este mereu pregatita sa te ajute cu orice intrebare sau problema ai putea avea. De asemenea, oferim si servicii de mentenanta si reparatii pentru a ne asigura ca buldoexcavatorul tau ramane in cea mai buna forma. Cu mecanici bine pregatiti si un service mobil, suntem aici pentru a ne asigura ca afacerea ta merge intotdeauna ca un celebru ceas elvetian.

Simering varf brat buldoexcavator JCB 3CX - o componenta solicitata de clientii nostri!
Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al componentelor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest simering varf brat pentru buldoexcavator JCB 3CX va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering varf brat buldoexcavator JCB 3CX si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura