Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering varf brat pentru buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 3C
Cod produs
0V4N53JQ-IA
Out Of stock
Descriere
Transmisia utilajelor grele poate fi foarte costisitoare de reparat, dar cu acest simering varf brat buldoexcavator JCB 3C nu trebuie sa-ti faci griji! Acesta este o piesa rezistenta si fiabila, care poate face fata celor mai dure conditii de lucru. La varful bratului buldoexcavatorului se va monta componenta. Nu lasa piesele uzate sa-ti strice programul, achizitioneaza acum piesa de care ai nevoie si profita de pretul nostru avantajos si de livrarea rapida! Cere o oferta si vei descoperi mai multe detalii!

La noi, serviciile nu se opresc odata ce ai primit piesa noua. Avem o echipa de experti pregatita sa iti ofere suport tehnic, astfel incat sa te asigure ca piesa va functioneaza perfect in utilajul tau. In plus, iti putem oferi servicii de mentenanta si reparatii, astfel incat buldoexcavatorul tau sa fie mereu la cel mai inalt nivel de performanta. Nu trebuie sa fii un mecanic profesionist pentru a avea un astfel de echipament - lasa-ne pe noi sa ne ocupam de asta!

Simering varf brat buldoexcavator JCB 3C - o alegere cu care te mandresti!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza angrenajul ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in locurile interzise.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Acest simering varf brat pentru buldoexcavator JCB 3C se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering varf brat buldoexcavator JCB 3C ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura