Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara Case 84203715

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
865SQD4R-IA
Out Of stock
Descriere
Echipamentul tau lucreaza la parametrii optimi doar daca este intretinut corespunzator si daca este echipat, cand e cazul, doar cu piese originale. Planetara Case 84203715 reprezinta o solutie fiabiala! Este componenta de origine care te asigura ca nu vei avea de suferit din nou dupa inlocuire. Carraro este producatorul planetarei extraordinare. Este realizata dintr-un material foarte bun care permite o exploatare de lunga durata a utilajului. Investeste in aceasta componenta de transmisie!

Cere acum o oferta pentru aceasta planetara si afla detaliile de care esti interesat! Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Iti expediem piesa rapid. Si nu uita ca este foarte bine sa inlocuiesti tot acum bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Sa stii ca iti putem fi de folos cu multe sfaturi si oferte pentru piesele de care are nevoie utilajul tau. Tot ce ai de facut este sa stai de vorba cu un consultant care sa te indrume corect si gratuit!

Planetara Case 84203715 - functioneaza impecabil!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Planetara Case 84203715 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Planetara Case 84203715 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura