Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate stanga pentru buldoexcavator Case 580T

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580T
Cod produs
6YLGPE3O-IA
Out Of stock
Descriere
Pune pe primul loc siguranta ta si a celor din jur! Daca planetara este uzata, trebuie inlocuita cu o piesa noua si de calitate superioara! Interventia trebuie facuta cat mai repede! Alege planetara punte spate stanga Case 580T din imagini. Reperul original Carraro este cel mai potrivit in astfel de situatii. De ce? Pentru ca o piesa ca aceasta respecta toate standardele de calitate, iar materialele folosite in componenta sunt de top! Stii ca investitia pe care o faci va fi una indelungata!

Specialistii stiu in ce consta o astfel de interventie si din acest motiv iti fac recomandarile potrivite. Bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta trebuie inlocuite acum. Componenta se monteaza la puntea din spate stanga. Daca vrei sa cumperi mai multe piese de schimb, adreseaza-te cu incredere personalului nostru profesionist pentru o oferta personalizata! De fiecare data cand vrei sa repari eficient buldoexcavatorul, primesti din partea noastra oferte avantajoase si consultanta tehnica gratuita.

Planetara punte spate stanga Case 580T - piesa noua, cu certificat de garantie!
Planetara este o piesa care face parte din sistemul de transmisie. Este ultima piesa care duce energia cinetica a motorului la roata. Axul central este reprezentat de o bucata din otel, care cupleaza cele doua extremitati si ajuta la miscarea rotilor, la trecerea peste denivelari si la intoarcerea volanului. Deteriorarea planetarei consta, de obicei, in defectiuni de imbinari, de aceea trebuie acordata o atentie speciala acestora. Primele semne ale deteriorarii il reprezinta o bataie metalica sau un zgomot atunci cand rotile se pun in miscare si prin vibratii care se transmit utilajului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Planetara punte spate stanga pentru buldoexcavator Case 580T are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Planetara punte spate stanga Case 580T va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura