Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate stanga New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Cod produs
OXP8RKJB-IA
Out Of stock
Descriere
O planetara care nu ar fi de calitate poate conduce la imobilizarea utilajului. Asa ca ai grija ce piese cumperi. Noi iti propunem aceasta planetara spate stanga New Holland B90BLR din imagini, adica o piesa de schimb de calitate pentru o reparatie care sa dureze. Producatorul componentei este Carraro, asadar este vorba despre o componenta originala! Executata cu respectarea normelor, ea este foarte eficienta si permite sistemului de transmisie sa functioneze optim.

Daca intentionezi sa cumperi mai multe piese de schimb originale pentru buldoexcavator, apeleaza cu incredere la specialistii nostri tehnici. Vei primi o oferta personalizata geniala ca pret! Sa stii ca acum, cand vei monta planetara la puntea din spate stanga a utilajului, mai trebuie sa faci ceva. Nu este lipsit de importanta sa inlocuiesti bucsele si simeringurile de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Astfel, totul va fi facut conform regulilor, iar functionarea de durata va fi garantata!

Planetara spate stanga New Holland B90BLR - poti fi sigur de achizitia pe care o faci!
Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta planetara punte spate stanga pentru buldoexcavator New Holland B90BLR se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Planetara spate stanga New Holland B90BLR va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura