Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Kit pivot superior New Holland B90BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BLR
Cod produs
BSM7DPNK-AT
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine un kit pivot superior New Holland B90BLR de nota zece plus, ce merita din plin increderea ta, caci piesele sale sunt concepute pentru o durata extinsa de utilizare. Rezista mult si bine, chiar daca au de infruntat conditii de-a dreptul dificile. Sunt piese originale Carraro si iti vor oferi performante excelente, imbunatatind eficienta sistemului de transmisie si simplificandu-ti considerabil misiunea. Cine a zis ca nu poate fi usor sa manevrezi un buldoexcavator? Cu ajutoare de nadejde, devine usor.

Cand o defectiune iti da batai de cap si nu-i gasesti dichisul, specialistii nostri intra in actiune. Suna-ne si expune-ne pe scurt situatia cu care te confrunti! Vom identifica remediile cele mai eficiente si ti le vom expedia rapid, ca sa-ti poti relua cat mai curand activitatea. Si nu-ti fa griji! Daca montajul pieselor este realizat cum se cuvine, te vei bucura de rezultate durabile. Avem solutii si in privinta interventiilor tehnice pe care le ai de efectuat. Da-ne de veste si se rezolva!

Kit pivot superior New Holland B90BLR - o alegere nemaipomenita!
O sumedenie de piese contribuie la functionarea optima a utilajului tau. Mai mari sau mai mici, lucreaza impreuna, indeplinind functii bine definite, astfel incat sa fie acoperite toate aspectele. Acest kit pivot superior pentru buldoexcavator New Holland B90BLR asigura echilibrul si stabilitatea in deplasare a utilajului tau. Fiecare piesa din alcatuirea sa trebuie sa fie in perfecta stare pentru ca ansamblul sa-si dovedeasca eficienta, de aceea iti recomandam sa le inlocuiesti cu aceeasi ocazie. Nu de alta, dar cand a cedat una, mare lucru sa nu cedeze curand si o alta, ca doar deopotriva au fost solicitate.

Te scoatem din impas cand defectiunile te impresoara!
C-o fi aia, c-o fi cealalta - de multe ori poate fi dificil sa depistezi de unde vine problema. Stii insa ca e o problema si ce-ti doresti mai mult este sa o rezolvi cat mai curand. Specialistii nostri sunt la curent cu tot ce misca in lumea utilajelor si pun cap la cap toate informatiile necesare pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii, oricand intampini probleme tehnice. Iti va fi mai usor decat credeai sa-ti vezi utilajul in forma, pregatit de actiune. In plus, serviciul de consultanta pe care ti-l oferim nu te costa nimic. Asadar, contacteaza-ne!

Poti fi pe deplin linsitit, acest kit pivot superior New Holland B90BLR este insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Nu prea se intampla sa fie nevoie dar, pentru orice eventualitate, ai documentele necesare in interiorul coletului.

Stim ca vrei sa-ti poti relua activitatea cat mai curand, dar fii fara grija, vei primi acest kit pivot superior New Holland B90BLR in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colabora. Contacteaza-ne online sau telefonic, plaseaza comanda si noi ti-l expediem de indata. Iar daca esti prin apropiere, poti sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Cele mai bune rezultate le obtii daca interventia tehnica este efectuata corespunzator. Nu-i loc de mecanici de ocazie, daca vrei sa te bucuri din plin de investitia facuta. Apeleaza la profesionisti si-o sa-ti mearga ca la carte. Iti putem recomanda un mecanic de incredere din zona ta de activitate, daca ne dai de veste.

Componenta kit:

pivot superior
bucsa cilindrica
saiba conica
gresor
Trimite mesaj
Din Gura in Gura