Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate stanga New Holland B100BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100BTC
Cod produs
CRLAB579-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru a exploata buldoexcavatorul in conditii de maxima siguranta o lunga perioada de timp, este esential sa il echipezi cu piese originale! Noi iti putem face o recomandare daca ai probleme cu transmisia in clipa aceasta! O planetara spate stanga New Holland B100BTC te asteapta in depozitul nostru. Ea este fabricata in atelierele Carraro. Standardele au fost respectate si alegerea materialului a fost una atenta. Rezistenta de care da dovada aceasta componenta va creste eficienta intregului sistem de transmisie.

Bucsele si simeringurile se cade sa le inlocuiesti tot acum. Sunt cele de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Montarea planetarei se face la puntea din spate stanga. Comenzile tale vor fi onorate extrem de rapid! Daca vrei sa te asiguri ca piesele pe care le alegi sunt compatibile cu buldoexcavatorul tau, este suficient sa ne trimiti datele lui, iar mai departe ne ocupam noi. Sa stii ca acest ajutor este acordat gratuit tuturor clientilor! Suna acum si converseaza-te in tihna cu un asistent tehnic!

Planetara spate stanga New Holland B100BTC - merita toata atentia ta!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Planetara punte spate stanga pentru buldoexcavator New Holland B100BTC vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Planetara spate stanga New Holland B100BTC va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura