Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara punte spate stanga buldoexcavator  Case 580ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580ST
Cod produs
DRC4LYSA-IA
Out Of stock
Descriere
Orienteaza-te catre reperele de origine! Avem planetara punte spate stanga Case 580ST care se ridica la inaltimea asteptarilor! Ceea ce iti propunem este o componenta originala Carraro! Va asigura eficacitatea optima a sistemului de transmisie. Reuseste sa faca fata celor mai solicitante manevre cu buldoexcavatorul pentru ca este realizata din cel mai bun material. Rezistenta este una dintre marile sale calitati si asta datorita unei prelucrari exemplare. Exploatarea utilajului va fi facuta in maxima siguranta mult timp de aici inainte!

Recomandam clientilor sa fie atenti la urmatorul aspect! Grija mare la bucse si simeringuri! Acestea trebuie inlocuite la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Planetara se monteaza la puntea din spate stanga! Contacteaza-ne si vei primi o oferta personalizata! Intri imediat in posesia pieselor potrivite, consultantii tehnici te vor ajuta in acest sens! De fiecare data cand vrei sa repari buldoexcavatorul, iti oferim cu amabilitate cele mai bune oferte si consultanta tehnica gratuita.

Planetara punte spate stanga Case 580ST - fara indoiala cea mai buna alegere!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Planetara punte spate stanga pentru buldoexcavator Case 580ST va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre aceasta planetara punte spate stanga Case 580ST pe care o doresti!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura