Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara New Holland 84203715

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
9GLSVAX7-IA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau lucreaza in siguranta daca este echipat cu piese originale, recomandate de experti in mecanica. Daca ai constatat ca planetara da semne de uzura, inlocuieste-o din timp cu o piesa noua. Planetara New Holland 84203715 este in depozit si ti se poate expedia foarte repede. Reperul original este fabricat in uzinele Carraro. Producatorul componentei a ales materialul cel mai bun si durabil pentru a face rezistenta una dintre calitatile principale ale produsului.

Sa ne soliciti oferta! Sa fii atent si la faptul ca se recomanda schimbarea bucselor si a simeringurilor de la iesirea din punte si intrarea in fuzeta. Astfel, reparatia va fi executata corect si complet fara riscuri. Daca nu esti sigur ca produsele sunt compatibile cu buldoexcavatorul tau, este destul sa ne transmiti datele din talon, iar de restul ne ocupam noi. Stim exact ce piese se potrivesc fiecarui model de utilaj in parte. Astfel, te vom scuti de cautarile ce-ti mananca timp pretios. Consultanta tehnica este gratuita!

Planetara New Holland 84203715 - o piesa care te face sa te simti in siguranta!
Din punctul de vedere al pozitionarii, planetarele sunt ultimele piese ale sistemului de transmisie, avand rolul de a conduce energia cinetica a motorului catre roata. O planetara este alcatuita dintr-un ax ce are doua articulatii terminale, una interna si cealalta externa, care se numesc capete de planetara. Anumite batai in zona rotii in momentul accelerarii si al schimbarii vitezelor sau chiar la franare sunt semnale clare ca ar trebui sa acorzi o mai mare atentie ingrijirii echipamentului tau. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Schimba piesa pentru a nu avea surprize neplacute.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Planetara New Holland 84203715 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Planetara New Holland 84203715 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice
Z=29
Z=15
L=805
Trimite mesaj
Din Gura in Gura