Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare Caterpillar 3199668

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 3199668
Cod produs
JK96WYRA-MC
Out Of stock
Descriere
Inlocuirea pieselor de schimb care cad prada uzurii poate parea usor nesemnificativa, dar este departe de adevar! Pentru ca un utilaj sa isi duca treaba la bun sfarsit timp de multi ani, acesta are nevoie de componente de top! Patina de telescopare prezinta urme de uzaj? Alege ca inlocuitor una de calitate superiora, cum ar fi patina telescopare Caterpillar 3199668 pe care o gasesti la noi. Materialele rezistente din care a fost fabricata o pregatesc pentru a sustine bratul echipamentului chiar si in cele mai grele conditii.

Economiile pe care le faci nu trebuie sa insemne si compromiterea calitatii. Ai ajuns in locul in care primesti consultanta tehnica nelimitata si gratuita de la oameni cu o experienta vasta! Afli detalii despre piesele de schimb potrivite, cand vor ajunge la tine, felul in care trebuie montate si mecanicul potrivit care te poate ajuta. Apeleaza-ne acum!

Patina telescopare Caterpillar 3199668 - calitate inainte de toate!
Fara brat, utilajul tau este mai mult sau mai putin inutil, motiv pentru care trebuie mereu sa te asiguri ca acesta functioneaza corespunzator. Aceasta patina isi asuma rolul de fixare a bratului si faciliteaza extensia lui chiar si in cele mai dificile situatii. Nicio incercare nu se dovedeste a-i fi prea grea, iar materialele rezistente din care a fost prelucrata tin uzura departe.

Utilaje eficiente, clienti fara griji!
Stii ca te poti baza pe noi atunci cand vine vorba de utilajele tale, da? Daca nu, ai aflat atunci. Vei vedea ca indrumarile noastre iti plaseaza utilajele si afacerea pe drumul spre succes. Contacteaza-ne, abia asteptam sa ne auzim!

Garantie
Pentru 6 luni de acum inainte, nu trebuie sa iti faci griji pentru niciun defect de fabricatie prezentat de aceasta patina telescopare Caterpillar 3199668 achizitionata de la noi. Pastreaza certificatul de garantie care o insoseste si ne ocupam noi!

Livrare
Aceasta patina telescopare Caterpillar 3199668 se afla permanent in depozitul nostru, motiv pentru care va pleca spre tine imediat dupa ce plasezi comanda. Curierii cu care colaboram se asigura ca maine coletul ajunge in siguranta la tine.

Montaj
Piesele de schimb pot fi care mai de care, degeaba daca-s montate incorect! Alege sa te ocupi tu de montaj numai in cazul in care esti un mecanic cu experienta! Daca nu, nu ezista, contacteaza unul!

Specificatii tehnice

Lungime = 300mm
Latime  = 45mm
Grosimea = 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura