Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 426F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426F2
Cod produs
SVXF2O8A-MC
Out Of stock
Descriere
La ce ti-ar putea fi bun un buldoexcavator al carui brat nu mai este functional? Hm, ai putea sa stai in cabina pentru a te feri de intemperii. Glumim. Nu ti-ar fi bun la prea multe. Si te-ai interesat pana acum ce costuri implica repararea bratului? Noi am recomanda sa nici nu cauti, numai iti faci sange rau. Stii ce recomandam noi, totusi? Sa nu ajungi in pozitia aceea. Iar ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti din timp toate piesele ce prezinta urme de uzura. Pare dificil sau ca iti va consuma prea timp? Nu este cazul daca alegi piese de schimb de cea mai inalta calitate, cum ar fi aceasta patina telescopare Caterpillar 426F2 din oferta noastra.
Chiar daca este un element de uzura, despre care este cunoscut ca trebuie inlocuit constant, aceasta patina este facuta din materiale de maxima rezistenta. Sustine utilajul tau pentru mult timp in toate activitatile lui, oricat ar fi acestea de intense. Intreaba-ne mai multe! E normal sa ai niste semne de intrebare, dar nu uita ca serviciul nostru gratuit de consultanta iti este disponibil oricand! Oricare ti-ar fi dubiile, acestea se vor risipi dupa discutia cu noi!

Patina telescopare Caterpillar 426F2 - fabricata din cele mai rezistente materiale!
Rolul acestei patine de telescopare este de a fixa corespunzator bratul si a ii asigura extensia, iar cea prezentata de catre noi face o treaba expectionala! Duse sunt zilele in care trebuia sa iti faci griji constante despre inlocuirea patinei, acum ai gasit un produs fiabil, care face fata oricarei incercari este supusa!

Profesionistii se inconjoara de profesionisti!
De aceea facem noi o echipa atat de buna! Colaboratorii tai au un impact indirect foarte mare asupra dezvoltarii afacerii tale, de aceea ai nevoie de oameni care stii ca te pot sustine. Salveaza-ne numarul la apelare rapida, iti suntem alaturi oricand ai nevoie, pentru orice tine de acest vast si uneori derutant domeniu tehnic.

Garantie
Pentru orice defect de fabricatie manifestat de catre patina telescopare pentru buldoexcavator Caterpillar 426F2 achizitionata de la noi, beneficiezi de 6 luni de garantie. Iti inlocuim produsul cu unul nou cat de repede!

Livrare
Stim cat de important este ca piesele de schimb de care are nevoie utilajul tau sa iti fie mereu la indemana. Plaseaza astazi comanda printr-un simplu apel, iar maine o patina telescopare Caterpillar 426F2 bine impachetata va fi chiar la tine pe prag.

Montaj
Pentru a te asigura ca glisorul este reglat corect, apeleaza mereu la un service specializat pentru il monta! Daca nu stii inca unul, intreaba-ne pe noi! Iti recomandam unul chiar din judetul tau!

Specificatii tehnice

Lungime: 300mm
Latime: 30mm
Grosime: 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura