Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina calare 5.2mm pentru buldoexcavator Caterpillar 426F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426F2
Cod produs
BTPHZJSX-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru a evita investitiile majore in utilajele tale, trebuie sa recurgi la investitii mici, dar dese. Poate parea aburd sau poti chiar sa te intrebi “aceste investitii minore nu vor ajunge la urma urmei cat una mai mare?” Raspunsul este nu si putem sa venim aici cu cateva argumente. Aceasta patina calare 5.2mm Caterpillar 426F2 isi va insusi uzura care ar aparea in mod normal pe componentele care o incojoara.

Inlocuirea acestei patine de calare nu este nici grea, nici costisitoare, iar daca alegi una de top, asa ca cea pe care o vezi chiar acum, aceasta va rezista o lunga perioada de timp. Materialele rezistente din care este facuta o pun pe un drum sigur spre succes, unde uzajul intarzie sa apara.

Patina calare 5.2mm Caterpillar 426F2 - utilajele de top cer piese de calitate superioara!
Ar trebui sa stii ca patina de care ti-am tot povestit are un rol esential in functionarea optima a utilajului tau. Pentru a-ti spune despre scopul ei, trebuie sa iti aducem aminte intai unde se situeaza: intre sasiu si piciorul de calare. Da chiar dovada de altruim, fiind ea cea care se uzeaza pentru a proteja componentele care o invecineaza. Nu numai atat, dar preia si jocul dintre cele doua, oferind o fixare corespunzatoare.

Sfaturi potrivite la momentul oportun!
Nu este cazul sa mai astepti, doar stii ca la noi gasesti cele mai bune indrumari si toate raspunsurile tehnice in cautarea carora ai plecat! Apeleaza-ne, ai pe cine sa te bazezi!

Livrare
Daca iti doresti ca maine patina calare 5.2mm Caterpillar 426F2 sa ajunga la tine, apeleaza-ne acum! Livrarea se face rapid si in siguranta. Anunta-ne daca doresti sa verifici produsele inainte sa le achiti!

Montaj
Atunci cand alegi piese de schimb de inalta calitate, se cuvine ca si montajul se fie aidoma. Apeleaza mereu la un service specializat pentru ca utilajele tale sa beneficieze de o ingrijire de nota 10!

Specificatii tehnice

Plastic, 1 pin
Grosime - 5.2mm
Diametru exterior - 100.81mm
Lungime totala - 12.7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura