Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina calare 5.2mm pentru buldoexcavator Caterpillar 432F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432F
Cod produs
5BHG620Z-MC
Out Of stock
Descriere
Pentru ca utilajele tale sa aiba performante de top, iar tu sa iti poti duce mereu treaba la bun sfarsit, trebuie ca toate componentele sa fie in stare perfecta de functionare. Asta inseamna ca trebuie sa le verifici constant, pentru a fi sigur ca uzura nu a inceput sa apara. In momentul in care incepi sa vezi urmele de uzaj, nu mai pierde timpul si inlocuieste piesele afectate! Patina de calare este un element de uzura, care iti va cere sa o inlocuiesti o data la ceva timp. Alege o patina calare 5.2mm Caterpillar 432F din oferta noastra!

Nu ne laudam produsele numai pentru ca sunt ale noastre, ci pentru ca ne-am convins singuri de calitatea lor. Procesul de admitere in depozitul nostru nu este unul usor, din contra! Le alegem numai pe cele de o rezistenta si calitate maxima. Suntem siguri ca te vor convinge si pe tine! Toate detaliile despre ele le gasesti in cadrul serviciului de consultanta tehnica gratuita. Contacteaza-ne telefonic, prin e-mail ori pe whatsapp, oricum preferi. Vom raspunde imediat!

Patina calare 5.2mm Caterpillar 432F trece testul timpului!
Oricat de mici si nesemnificative ar parea unele piese de schimb pentru utilajele tale, este departe de adevar! Rolul acestei patine nu este departe de maretie! Prin amplasarea ei intre sasiu si piciorul de calare al utilajului tau, ea preia jocul dintre cele doua, asigurandu-le nu numai o fixare sigura, dar si protectie eficienta importiva uzurii.

Si cand o fi mai rau, asa sa fie!
De bine, de rau, ai piese de schimb de cea mai buna calitate mereu la dispozitie si consultanti profesionisti care iti ofera mereu informatii corecte si complete. Nici defectiunile utilajelor nu mai sunt ce-au fost!

Livrare
Orice produs din depozitul nostru va ajunge la tine in decurs de 24 de ore de la plasarea comenzii. Nu ai de ce sa te ingrijorezi, vei avea o patina calare 5.2mm Caterpillar 432F chiar maine! Ai si optiunea de a o verifica inainte de o achita, pentru ca totul sa mearga struna.

Montaj
Atunci cand alegi sa montezi singur piesele de schimb ale utilajelor tale, iti asumi riscuri foarte mari. Un montaj necorespunzator va aduce cu el atat uzura prematura, cat si defectiuni majore si costisitoare. Fi precaut, protejeaza-ti investitia!

Specificatii tehnice

Plastic, 1 pin
Grosime - 5.2mm
Diametru exterior - 100.81mm
Lungime totala - 12.7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura