Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina calare 5.2mm pentru buldoexcavator Caterpillar 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428
Cod produs
K3EJCG7U-MC
Out Of stock
Descriere
Ne-am dorim de la inceput sa nu fim numai inca un magazin de piese de schimb pentru utilajele tale. Am stiut ca vrem sa oferim servicii complete, produse de calitate si preturi corecte. Si am reusit! Avem mereu in depozitul nostru zeci de mii de piese de schimb, toate de inalta calitate, precum patina calare 5.2mm Caterpillar 428 pe care ai gasit-o azi.

Nu numai atat, dar am dezvoltat si serviciul de consultanta tehnica gratuita, unde vei intalni oameni cu experienta si cunostinte vaste, pregatiti cu raspunsuri corecte si complete pentru fiecare intrebare. Curierii cu care lucram sunt, la randul lor, profesionisti, motiv pentru care comanda ta ajunge la tine chiar maine. Si, pe langa toate acestea, cunoastem mecanici in fiecare colt de tara, pregatiti sa te ajute oricand!

Patina calare 5.2mm Caterpillar 428 - o decizie inspirata!
Ar trebui sa stim ca patina de care ti-am tot povestit are un rol esential in functionarea optima a utilajului tau. Pentru a-ti spune despre scopul ei, trebuie sa iti aducem aminte intai unde se situeaza: intre sasiu si piciorul de calare. Am putea spune despre ea chiar ca da dovada de altruism, fiind cea care se uzeaza pentru a proteja componentele care o invecineaza.

Sfaturi potrivite la momentul oportun!
Nu este cazul sa mai astepti, doar stii ca la noi gasesti cele mai bune indrumari si toate raspunsurile tehnice in cautarea carora ai plecat! Apeleaza-ne, ai pe cine sa te bazezi!

Livrare
Daca iti doresti ca maine patina calare 5.2mm Caterpillar 428 sa ajunga la tine, apeleaza-ne acum! Livrarea se face rapid si in siguranta. Anunta-ne daca doresti sa verifici produsele inainte sa le achiti!

Montaj
Atunci cand alegi piese de schimb de inalta calitate, se cuvine ca si montajul se fie aidoma. Apeleaza mereu la un service specializat pentru ca utilajele tale sa beneficieze de o ingrijire de nota 10!

Specificatii tehnice

Plastic, 1 pin
Grosime - 5.2mm
Diametru exterior - 100.81mm
Lungime totala - 12.7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura