Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniincarcator New Holland L553

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland L553
Cod produs
1TYUO7D6-IA
Out Of stock
Descriere
Poti comanda chiar acum acest simering palier New Holland L553 pe care il regasesti la un pret foarte atragator. Fiind o piesa care sufera uzura ajuntandu-le pe celelalte sa traiasca mai mult, cel mai intelept este sa il schimbi la timp. Simeringul din oferta noastra este un element rezistent care va imbunatati modul de functionare al motorului. Bucura-te de privilegiile pe care o piesa de calitate ti le aduce! Te asteptam sa il comanzi!

Alege sa iei legatura cu noi inainte de fiecare comanda pe care doresti sa o plasezi. Iti putem fi de folos in gasirea rapida a piesei de care ai nevoie. Afla detalii despre serviciile noastre de service si mentenanta apeland la consultanta tehnica gratuita. Daca iti doresti performanta neintrerupta pe termen lung, singura solutie este sa accesezi un serviciu profesionist de mentenanta. Consultantii nostri iti pot oferi toate informatiile necesare! Ia cea mai buna decizie!

Simering palier New Holland L553 - achizitioneaza-l fara intarziere!
Simeringul poate fi asemanat cu o garnitura folosita pentru etansare, care se monteaza cu ajutorul unui inel. Acesta se utilizeaza pentru etansarea componentelor care au nevoie de izolare fata de mediul extern. Un simering defect va necesita inlocuire fiindca, in caz contrar, pierderile de energie mecanica si de ulei vor necesita costuri mai mari. Defectiunea acestui simering palier cauzeaza iesirea uleiului din motor, provocand defectiuni destul de grave si costisitoare.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier pentru miniincarcator New Holland L553 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering palier New Holland L553 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura