Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier pentru miniincarcator New Holland L455

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland L455
Cod produs
MPD7J2ZG-IA
Out Of stock
Descriere
Un simering palier New Holland L455 este cea mai buna solutie pentru protejarea eficienta a motorului. Ai nevoie de o piesa de calitate superioara ca aceasta. Nu uita ca ea este cea care tine murdaria departe de motor si impiedica scurgerile de ulei. Miniincarcatorul va suferi avarii extreme daca nu schimbi la timp acest element! Simeringul palier il gasesti in oferta noastra si are un pret convenabil! Merita sa faci aceasta achizitie chiar acum!

Iti oferim gratuit oricand ai nevoie detaliile necesare pentru reparatiile si procedurile de intretinere ale miniincarcatorului. Intra in contact cu noi si descopera produsele de calitate pe care le avem pregatite pentru utilajele tale si ofertele de pret atragatoare! Mentenanta echipamentelor tale este e chestiune serioasa, acesta este motivul pentru care echipele noastre sunt formate din cei mai buni experti in mecanica. Poti accesa si tu serviciul profesionist de mentenanta ACN!

Simering palier New Holland L455 - ofera-i un produs bun utilajului!
Principalul rol al simeringului palier este acela de a etansa uleiul ce necesita izolare perfecta fata de mediul exterior. Practic, simeringul impiedica scurgerile de ulei. Pentru a evita situatii neplacute, proprietarii de utilaje trebuie sa stie ce se poate intampla atunci cand acesta se defecteaza. Mecanicii sustin faptul ca atunci cand simeringul nu mai functioneaza in parametri, utilajele pot pierde lichid din motor si este nevoie de o inlocuire de urgenta a elementului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest simering palier pentru miniincarcator New Holland L455 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering palier pentru miniincarcator New Holland L455 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura