Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier New Holland 503040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
VM46DK8Y-IA
Out Of stock
Descriere
Defectarea unui simering poate atrage dupa sine costuri mai mari pentru inlocuirea piesei si inlocuirea completa a fluidului. Comparativ cu costul unui simering, expertii afirma ca pretul pe care proprietarii de utilaje sunt nevoiti sa il plateasca in cazul unei defectiuni este foarte mare. De aceea iti recomandam sa comanzi cat mai rapid acest simering palier New Holland 503040 din oferta noastra! Este de calitate superioara si rezista foarte bine in fata uzurii! Pretul mic este un avantaj enorm!

Vei descoperi la noi o multime de oameni priceputi si vei fi uimit sa primesti oferte de pret fantastice pentru piese de schimb si consumabile! Echipa noastra de tehnicieni poate identifica rapid piesa compatibila cu utilajul tau. Astfel, achizitia va fi una sigura! Expediem componentele comandate intr-un timp record, doar 24 de ore! Iti oferim toate informatiile si despre serviciile dezvoltate de catre ACN Piese Utilaje!

Simering palier New Holland 503040 - calitate maxima la un pret minim!
Simeringul poate fi asemanat cu o garnitura folosita pentru etansare, care se monteaza cu ajutorul unui inel. Acesta se utilizeaza pentru etansarea componentelor care au nevoie de izolare fata de mediul extern. Un simering defect va necesita inlocuire fiindca, in caz contrar, pierderile de energie mecanica si de ulei vor necesita costuri mai mari. Defectiunea acestui simering palier cauzeaza iesirea uleiului din motor, provocand defectiuni destul de grave si costisitoare.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!
Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest simering palier New Holland 503040 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Acest simering palier New Holland 503040 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura