Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Carrier 253719800

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
OW68GJR1-IA
Out Of stock
Descriere
Simeringul uzat poate duce la avarii masive ale motorului! Iar acum gandeste-te ce iti este mai util, sa schimbi un simering, care are un pret destul de mic si a carui manopera nu costa foarte mult sau sa privesti un motor avariat a carui manopera te-ar face sa scoti din buzunare o suma impresionanta de bani? Am inteles, e clar ca ai inteles si tu ce ai de facut! Comanda acum acest simering palier Carrier 253719800 si problema se rezolva imediat, la cost minim!

Intra in contact cu noi si primesti orice informatie e necesara la mentenanta echipamentului. Oferim in mod gratuit serviciul de consultanta tehnica. Un alt sfat pe care ti-l dam in cunostinta de cauza este sa dai importanta montajului piesei! Facut ca la carte, nu te mai confrunti cu probleme prea curand! Poti programa interventia service-ului nostru mobil sau o vizita la unul dintre service-urile noastre partenere din tara.

Simering palier Carrier 253719800 - asigura functionalitatea motorului!
Simeringul palier este o piesa vitala pentru ca, in lipsa acestuia, pierderile de ulei ale motorului ar fi foarte mari. Pe termen lung, problemele sunt mult mai grave, asa ca ideal este ca simeringurile uzate sa fie schimbate la timp, astfel incat proprietarii de echipamente sa nu fie nevoiti sa scoata din buzunar sume mult mai mari pe viitor. De aceea, iti recomandam ca, in clipa in care constati scurgeri de lichid la nivelul motorului unde este amplasat simeringul palier sa te deplasezi cat mai curand la un service specializat.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest simering palier Carrier 253719800 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest simering palier Carrier 253719800 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura