Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering palier Carrier 25-37198-00

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
3DMP4OV9-IA
Out Of stock
Descriere
Simeringul este o piesa destul de bine cunoscuta pentru importanta ei. In general, simeringurile sunt cele mai dese probleme care duc la defectarea utilajelor, motiv pentru care acestea necesita o atentie aparte. Sa schimbi simeringul exact atunci cand afli ca acesta s-a defectat. Alege acest simering palier Carrier 25-37198-00 din oferta noastra si necazurile iau sfarsit urgent. Motorul tau va aprecia acest element rezistent si foarte eficient in protectia pe care i-o ofera!

Suna acum la unul dintre numerele noastre de telefon si primesti orice informatie cauti in legatura cu mentenanta echipamentului. Cele bune mai oferte iti vor fi prezentate de catre asistentii nostri. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit si reprezinta ocazia perfecta pentru ca tu sa te informezi corect despre tot ce e necesar pentru buna functionare a utilajului. In orice zi lucratoare ai pozibilitatea sa te sfatuiesti cu cea mai buna echipa din domeniu.

Simering palier Carrier 25-37198-00 - rezista foarte bine in timp!
Simeringul poate fi asemanat cu o garnitura folosita pentru etansare, care se monteaza cu ajutorul unui inel. Acesta se utilizeaza pentru etansarea componentelor care au nevoie de izolare fata de mediul extern. Un simering defect va necesita inlocuire fiindca, in caz contrar, pierderile de energie mecanica si de ulei vor necesita costuri mai mari. Defectiunea acestui simering palier cauzeaza iesirea uleiului din motor, provocand defectiuni destul de grave si costisitoare.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Acest simering palier Carrier 25-37198-00 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering palier Carrier 25-37198-00 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

85x102x13mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura