Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T190
Cod produs
UV54N8B3-IA
Out Of stock
Descriere
De obicei, capacul rezervorului de combustibil se defecteaza din cauza murdaririi, nu numai ca se strica acest capac, dar afecteaza si calitatea motorinei. Alege un buson cheie rezervor motorina Bobcat T190 din oferta noastra in primul rand pentru ca este de calitate superioara. Ca orice produs original care se respecta, ofera rezistenta maxima si eficienta pe masura. Bobcat te asigura ca este cea mai buna alegere! Suna acum si cere oferta!

Cu noi o scoti la capat de fiecare data! In cazul in care mai ai intrebari, te putem lamuri oricand. Trebuie sa accesezi consultanta tehnica gratuita. In cadrul acestui serviciu, un consultant ACN iti va sta la dispozitie. Are informatiile care te intereseaza si ti le va oferi imediat. Plus, te va consilia cu privire la defectiunile aparute la echipament ca sa scapi de tensiunile provocate de aceasta situatie. Suntem in permanenta la dispozitia ta cu piese si servicii de calitate!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat T190 - solutia cheie la problema ta!
Busonul rezervorului de combustibil este un element important al sistemului de alimentare cu motorina al utilajului. Acesta nu doar acopera intrarea in rezervorul de combustibil, ci egalizeaza presiunea in interiorul acestuia. Nu incerca sa demontezi mecanismul de blocare pentru a scoate cheia din busonul scos, risti sa il strici. Este indicat sa cureti regulat piesa. Mai mult, inspecteaz-o de fiecare data cand alimentezi pentru a sesiza la timp eventuale deteriorari.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat T190 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest buson cheie rezervor motorina Bobcat T190 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Te vei descurca de minune sa montezi aceasta piesa de schimb. In cazul in care mai ai si alte avarii la echipament, contacteaza-ne si iti trimitem o echipa de mecanici profesionisti. Ei vor stii exact ce este de facut pentru ca utilajul tau sa-si recapete functionalitatea! Contacteaza-ne cu incredere!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura