Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat S70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat S70
Cod produs
G41W960F-IA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand inlocuiesti piesele vechi ale miniincarcatorului, este bine sa optezi intotdeauna pentru componente de origine. Sunt cu mult mai rezistente in timp. Opteaza pentru un buson cheie rezervor motorina Bobcat S70 performant. Un capac cu incuietoare fabricat de Bobcat este mult mai rezistent in timp si in fata utilizarii repetate. Faci o investitie corecta si pe termen lung! Suna-ne la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site si componenta va fi a ta.

Pentru alte sfaturi legate de mentenanta echipamentului tau, acceseaza serviciul gratuit de consultanta! Trebuie sa apelezi numerele de telefon afisate sau sa le scrii direct pe site! Consultantii iti vor raspunde la intrebari si te vor ghida pas cu pas catre piesa compatibila miniincarcatorului tau. Poti cere si asistenta tehnica la punctul tau de lucru daca te confrunti cu avarii mai complicate. Service-ul mobil este pregatit sa ofere interventii de top!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat S70 - piesa robusta si foarte rezistenta in timp!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat S70 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor motorina Bobcat S70 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Nu vei avea nevoie de ajutor sa montezi acest buson. Va fi floare la ureche! Dar daca mai sunt si alte chichite de remediat si nu te pricepi, sa stii ca echipa noastra de mecanici poate interveni si remedia orice tip de avarie. Iti vei putea exploata din nou echipamentul in siguranta!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura