Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 853

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 853
Cod produs
6CDZHLQ7-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 853 reprezinta cea mai buna alegere pentru echipamentul tau! Il poti comanda chiar acum daca suni la unul dintre numerele de telefon afisate. Poate fi comandat foarte simplu si online - prin completarea formularului de pe site. Bobcat este producatorul acestui capac pentru rezervor. Calitatea sa este garantata si rezistenta este una indelungata! In oferta vei vedea ca si pretul este unul foarte avantajos!

Serviciul de consultanta este gratuit! Te indemnam sa-l folosesti in favoarea ta si a echipamentelor tale! Afla absolut toate informatiile de la asistentii nostri priceputi. Iar cand ai nevoie de reparatii punctuale sau de montarea vreunei piese, service-ul mobil pleaca spre tine cu tot cu mecanic! Toate sunt la un telefon distanta! Cele mai bune servicii si piese ti le va furniza mereu ACN Piese Utilaje! Contacteaza-ne!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 853 - cere o oferta, nu mai astepta!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 853 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 853 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura