Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 721

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 721
Cod produs
TRDEXQGV-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 721 iti aduce numai beneficii, deoarece este o productie originala Bobcat! Cand utilajul tau nu poate fi alimentat cu motorina, nu prea poti sa-i ceri performanta. Asadar, singura solutie este sa apelezi la o piesa de calitate, iar cea din oferta noastra este cea mai buna varianta de inlocuire a piesei avariate! Capacul cu incuietoare are un pret foarte bun si ti se va livra in aproximativ 24 de ore!

Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si vorbeste cu un asistent tehnic ACN! El va stii cu siguranta ce ii trebuie masinariei tale! Fa abuz, cere-i si sfaturi despre mentenanta echipamentului, nu te lasa pana nu storci si ultimul strop de informatie din el! Vei avea un echipament functional in cel mai scurt timp si randamentul sau va creste simtitor. Beneficiezi de cele mai bune servicii la ACN Piese Utilaje! Contacteaza-ne!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 721 - utilajul tau va fi in siguranta!
Busonul rezervorului de combustibil are rolul de a izola combustibilul de mediul exterior si de a preveni scurgerea acestuia. Cel mai sigur, este sa intervii imediat cum simti ca busonul nu se mai inchide corect. Fara acesta, lucrurile se complica! Scade eficienta combustibilului, se contamineaza cu impuritati si se evapora motorina. Se contamineaza inclusiv motorul echipamentului si alimentezi mai des utilajul. Clar vei pica testele de emisie si nu vei trece inspectiile tehnice.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 721 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 721 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa ridici coletul.

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura