Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 632

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 632
Cod produs
WO9MDV8N-IA
Out Of stock
Descriere
Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 632 este o piesa originala de succes! Iti este garantata eficienta maxima si durata lunga de exploatare. Bobcat iti ofera si un certificat de garantie valabil sase luni. Investeste in aceasta componenta originala care va asigura pastrarea calitatilor motorinei. Poti comanda chiar acum pentru a beneficia de transport imediat si de un pret foarte avantajos. Solicita-ne o oferta si te vei convinge!

Cum alegi busonul corespunzator pentru utilajul tau? Nu dispera daca este prea complicat sa alegi singur! La ACN Piese Utilaje avem o intreaga echipa de specialisti care te pot ajuta sa identifici exact piesa de care are nevoie echipamentul tau. Tot ce ai de facut este sa accesezi consultanta tehnica gratuita! Discutiile pe care le vei purta cu asistentii nostri sunt extrem de constructive si pot aduce beneficii ingrijirii utilajelor pe care le ai in dotare!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 632 - va sta perfect pe miniincarcatorul tau!
Busonul rezervorului nu este folosit doar pentru a pastra motorina in interior, ci si pentru a tine impuritatile din aer la distanta. Fara el, motorul tau va fi contaminat. Nu ti-ai dori ca un element atat de minor sa duca la reparatia motorului. Inlocuirea busonului nu ar trebui amanata. Utilajul tau poate fi manevrat in siguranta cu toate componentele intacte si la locul lor. Unele avarii care apar la echipament pot parea nesemnificative, insa aduc probleme de-a dreptul neplacute.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 632 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 632 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura