Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 323

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 323
Cod produs
W6A04CVK-IA
Out Of stock
Descriere
In depozitul nostru vei gasi oricand componente de cea mai buna calitate la preturi fara concurenta. Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 323 este un exemplu de luat in seama. El te va scuti sa cheltuiesti bani in plus din cauza motorinei evaporate in lipsa capacului de la rezervor. Iar daca nu-l vei inlocui la timp, risti sa aduci avarii motorului din cauza impuritatilor ce patrund in rezervor. Alege sa folosesti un buson original, fabricat de compania Bobcat!

Nu ezita sa ne contactezi, deoarece poti cere si alte informatii de care ai nevoie pentru a face o alegere potrivita pentru utilajul tau. Cere oferta consultantilor nostri, iar, pe langa informatiile legate de piesa dorita, vei afla compatibilitatea exacta cu tipul de utilaj pe care il detii. Exploatarea intensa a utilajului duce inevitabil la aparitia avariilor. Ai nevoie de un partener care sa lupte cu ele. ACN Piese Utilaje este partenerul pe care trebuie sa-l alegi!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 323 - calitate la pret minim!
La busoanele care au incuietoare, cauza blocarii poate fi defectarea acestei incuietori. Cand incuietoarea se blocheaza in pozitia inchis, busonul nu mai poate fi utilizat. Aceasta situatie nu este deloc simplu de solutionat, pentru ca fortarea incuietorii poate avea ca efect si alte stricaciuni. Cel mai corect este sa apelezi la un service autorizat sau la un mecanic cu experienta, in cazul in care apare aceasta problema. Recomandam ca, oricat de nesemnificativa ar putea parea aceasta avarie, sa o rezolvi, deoarece impiedica alimentarea utilajului cu combustibil.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat 323 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 323 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Nu vei avea nevoie de ajutor sa montezi acest buson. Va fi floare la ureche! Dar daca mai sunt si alte chichite de remediat si nu te pricepi, sa stii ca echipa noastra de mecanici poate interveni si remedia orice tip de avarie. Iti vei putea exploata din nou echipamentul in siguranta!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura