Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat 319

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 319
Cod produs
H5CFDOUP-IA
Out Of stock
Descriere
ACN Piese Utilaje este locul unde vei gasi orice componenta de schimb pentru miniexcavatorul tau! Avem la un pret avantajos acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 319 din imaginile alaturate. De aceasta productie se ocupa indeaproape Bobcat. Reperul original este unul de maxima calitate. Realizat din cele mai bune materiale, capacul cu incuietoare va rezista in fata utilizarilor repetate fara probleme. Plaseaza o comanda ca sa il primesti cat mai rapid!

Pentru detalii despre piesa, contacteaza-ne fara retineri. Consultanta tehnica gratuita iti sta la dispozitie cand ai de facut alegeri de care nu esti convins ca se potrivesc utilajului tau. Cumperi exact ce ai nevoie si ti se livreaza urgent! Esti interesat de un serviciu complex de mentenanta pentru echipamentele din dotare? Ne dorim mult sa iti oferim exact ceea ce cauti! Crede-ne ca iti putem oferi serviciul de inalta clasa pe care il cauti!

Buson cheie rezervor motorina Bobcat 319 - cumpara fara griji!
Blocarea busonului de la rezervor este un exemplu de situatie stresanta. Aceasta componenta nu impiedica deplasarea utilajului. Dar daca busonul se blocheaza, rezervorul nu poate fi deschis pentru a alimenta cu motorina echipamentul. Uite asa se instaleaza stresul si nervii, utilajul trebuie tras pe dreapta pana gasesti o solutie pentru a avea acces la rezervor. Iar daca ramai fara buson, iar nu-i bine, nici macar inspectia tehnica nu o vei trece! Plus daunele aduse calitatii motorinei!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru miniexcavator Bobcat 319 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest buson cheie rezervor motorina Bobcat 319 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Componenta este usor de amplasat la locul sau. In schimb, daca ai de facut si alte reparatii mult mai complicate, te asteptam sa ne dai de veste si venim in intampinarea ta cu cele mai bune solutii. Este important sa-i lasi pe specialisti sa se ocupe de interventii la utilajul tau!

Specificatii tehnice

butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura