Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buson cu incuietoare rezervor motorina Bobcat T2566

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T2566
Cod produs
T04Z97SC-IA
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea magazinului ideal de la care sa achizitionezi piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie? Nu trebuie sa mai cauti in alta parte! Acest buson cheie rezervor motorina Bobcat T2566 pe care il cauti este la noi in depozit! Iti atragem atentia acestui element extrem de important si fara de care pot aparea probleme destul de neplacute! Comanda un produs original, realizat de catre compania Bobcat!

La ACN Piese Utilaje ai mereu consultanta gratuita! Apeleaza-ne pentru a beneficia de sfaturile expertilor nostri. In cazul in care nu esti inca sigur ca acest model este compatibil cu utilajul tau, este important sa iei legatura cu noi. Cei mai buni specialisti iti pot aduce informatiile corecte de care ai nevoie atunci cand achizitionezi piese de schimb pentru incarcatorul tau telescopic.

Buson cheie rezervor motorina Bobcat T2566 - e momentul sa-ti imbunatatesti utilajul!
Busonul rezervorului de combustibil este un element important al sistemului de alimentare cu motorina al utilajului. Acesta nu doar acopera intrarea in rezervorul de combustibil, ci egalizeaza presiunea in interiorul acestuia. Nu incerca sa demontezi mecanismul de blocare pentru a scoate cheia din busonul scos, risti sa il strici. Este indicat sa cureti regulat piesa. Mai mult, inspecteaz-o de fiecare data cand alimentezi pentru a sesiza la timp eventuale deteriorari.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest buson cu incuietoare rezervor motorina pentru incarcator telescopic Bobcat T2566 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre acest buson cheie motorina Bobcat T2566 pe care il doresti!

Montaj
Cu siguranta te vei descurca si nu vei intampina probleme cu aceasta componenta. Pentru situatii mult mai complicate, suntem alaturi de tine si te putem ajuta cu absolut orice tip de interventie! Trebuie doar sa ne dai de stire! Un service mobil se poate deplasa la tine!

Specificatii tehnice
butuc + 2 chei
Trimite mesaj
Din Gura in Gura